Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az esküvői vacsorán mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esküvői vacsorán mi a szokás, hogyan ültetjük a párokat?

Figyelt kérdés
Egymás mellé vagy pedig egymással szemben?
2012. jún. 10. 00:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egymás mellé ültetném őket, mivel én is ennek az ültetésnek örülnék.
2012. jún. 10. 00:47
 2/14 anonim ***** válasza:
60%

Én is inkább egymás mellé ültetném őket, és én is így szeretnék inkább ülni.

Ki nem szarja le, hogy illik? Nem fog jönni Erzsébet királynő meg ilyenek, hogy megbotránkozzanak. Legyen úgy, ahogy praktikusabb és kellemesebb.

2012. jún. 10. 00:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
egymás mellé. ha van két ismerős pár, akkor a párokat egymással szembe (vagyis egyik pár egyik oldalon, másik másikon)
2012. jún. 10. 01:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennek az a klasszikus formája, hogy a házaspárokat (vagy mai világban gondolom az élettársakat szintén) nem szokás egymás mellé ültetni vendégségben, ez vonatkozik az esküvőre is, mert az a cél, hogy mindenki beszélgessen mindenkivel, ellenben a nem együtt élő párokat egymás mellé szokás ültetni.

Persze gondolom, hogy ezt az emberek 90%-a nem tudja, és vagy nem értenék a dolgot, vagy kiakadnának rajta, és abból csak a fejetlenség lenne, szóval szerintem páronként sakkozz velük, ne szedd szét őket.

2012. jún. 10. 01:46
 5/14 anonim ***** válasza:
34%
egymás ölébe
2012. jún. 10. 04:01
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Életemben nem láttam még olyat, ahol párok nem egymás mellett ültek volna.
2012. jún. 10. 04:20
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Egymás mellé. És (az egyik kommentre válaszolva) így a szemben lévőkkel beszélgetnek
2012. jún. 10. 04:49
 8/14 anonim ***** válasza:
58%
Bárcsak ne lenne mindenhol ez a kötelező ültetés. Az ember a szertartások alatt elkezd szimpatizálni, beszélgetni valakikkel, aztán a hülye ültetésrend miatt olyanokkal kell együtt ennie, akiket legjobb esetben csak nem ismer, nem tart szimpatikusnak, legrosszabb esetben kifejezetten ellenérzései vannak...
2012. jún. 10. 10:35
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
egymás mellé ,mint mér előttem is írták azért,hogy tudjanak a szembenlévőkkel beszélgetni
2012. jún. 10. 20:22
 10/14 anonim ***** válasza:
33%
van az ülésrend, aztán úgyis mindenki cserélget. a levest megeszi a helyén a húsra már cserélt valakivel,a desszertnél már megint másutt van.
2012. jún. 10. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!