Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a férfiak nagy többsége manapság még a házasság gondolatátó is irtózik?
Ennyi elcseszett házasságból kikerült fiatal miért hinne a házasság intézményébe?
Az én korosztályomban 90%-ban a szülők elváltak és úgy marják egymást, vagy el sem váltak és marják egymást. Egyik fiú ismerősöm be is ismerte, hogy ő ezt a poklot egy nőért sem vállalja.
És én ezt megértem. Az én szüleim sem képesek egy levegőt szívni. Már előre hiszti rohamot kap anyám ha apámmal kapcsolatba bármi van. Szóval én azt mondom, hogy nem leszek senki felesége. Ha egyszer le akar lépni a pali, akkor lépjen le. Nem kell cirkusz, vagyonmegosztás, pereskedés... stb.
22/L
magatokban keressétek a hibát hölgyek.
nem a rózsaszín ködben kéne felnőni, hanem kicsit reálisabban, a földön állni 2 lábbal. máris megértenétek a férfiak gondolkodásmódját.
amit leírtál, a házassági szerződés az igaz. és még mindig ott van, h a nő reálisan látja a dolgokat, de a családja kézzel lábbal tiltakozik egy ilyen szerződés ellen.
és itt jön a másik probláma. a család. lányok el kéne dönteni h egy saját családot akartok, vagy a sajátotokat akarjátok rátukmálni a csávókátokra. mert házasság után, valahogy az anyósok felpörögnek 100-ra, és onnantól nincs megállás, az életet irányítják, mindenbe beleszólnak. ti meg hagyjátok. egy férfi számára a házasélet: hét közben beledöglésig melózni, h ki lehessen fizetni a számlákat, hétvégén meg, pihi helyett az anyósékkal jópofizni.
aztán itt van még az is, h a nők házasság után lehetetlenül elhagyják magukat. igénytelenek lesznek, és elmúlik a "beetető" időszak, ergo a szexuális élet lecsökken heti 1-re.
aztán meg jönnek a gyerekek, mert hát 30 évesen már nem lehet szülni, csak 25 évesen, pénz, lakás, autó stb nélkül, csak azért kell a gyerek hogy "legyen", de arra nem gondoltok h meg is kéne neki adni mindent (és ehhez, bármilyen fura is, pénz kell)
és még egy halom dolog.
elnézést azoktól akik nem ilyenek, akinek nem inge ne vegye magára, tisztelet a kivételnek stb.
ma 15:26
És 4 év múlva te leszel az,aki elsőként menekül a kapcsolatból,márt már nem olyan mint régen, gyerek van, nem figyel rám stb..Erre kb. 50% az esély.Persze ti vagytok a kivétel.Hát az elején mindenki így gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!