Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet ezt a helyzetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt a helyzetet megoldani?

Figyelt kérdés
Párom katolikus, én református vagyok, mindketten szeretnénk templomi esküvőt, s mindketten ragaszkodunk a saját hitvallásunkhoz, a családjaink is hívők!
2012. jún. 8. 10:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ökumenikus esküvő. Meg kell beszélni a pappal és a lelkésszel és találjátok ki, hogy melyik templomban szeretnétek tartani.
2012. jún. 8. 11:15
 12/23 anonim ***** válasza:
18%
Egy kis kreativitás és kompromisszumkészség kérdése lenne az egész(meg a házasságban sem árt, ha megvan ez a kettő...), kérdést se feltétlenül kellett volna kiírni rá, de válaszok is érkeztek, nem látom, hol a probléma.
2012. jún. 8. 11:16
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez az ötlet tetszik nekem!
2012. jún. 8. 11:20
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Barátnőmék is hasonlóan voltak. A pappal és a lelkésszel kell megbeszélni, össze lehet hozni. Ketten együtt vezetik a szertartást :) A helyszín már másodlagos.
2012. jún. 8. 11:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly voltam ilyen esküvőn.Ők katolikus templomban esküdtek és két pap volt,egy katolikus és egy református.Mindkettő tartott beszédet és a pár is két fogadalmat tett.
2012. jún. 8. 11:48
 16/23 anonim ***** válasza:
76%

A Tesóméknak is ilyen volt. Református templomban, a tiszteletes és a pap is összeadta őket, mindkét fél a maga szokása szerint. Gondolom olyan is van, hogy katolikus templomban és ott is mindkettő vezényli le a szertartást együtt. Járjatok utána, hogy a környéketeken hol, vagy melyik templomban valósítható ez meg! Sok boldogságot!

(Jó olvasni, hogy vannak még ennyire vallásos emberek, én is az vagyok!)

2012. jún. 8. 12:18
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Valahogyan majd megoldjuk, abban biztos vagyok! :)
2012. jún. 8. 12:30
 18/23 anonim ***** válasza:
32%
jót nevettem.
2012. jún. 8. 14:34
 19/23 A kérdező kommentje:
Miért is?
2012. jún. 8. 15:38
 20/23 A kérdező kommentje:
Szerinted nekem csak ennyi problémám van? Ezt Te sem gondolod komolyan. Ha nem tudsz választ írni a kérdésemre, akkor miért írtál haszontalanságot? Imádkozom érted...
2012. jún. 8. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!