Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet ezt a helyzetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt a helyzetet megoldani?

Figyelt kérdés
Párom katolikus, én református vagyok, mindketten szeretnénk templomi esküvőt, s mindketten ragaszkodunk a saját hitvallásunkhoz, a családjaink is hívők!
2012. jún. 8. 10:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Esküdjetek 2 templomban. Sokan ezt teszik.
2012. jún. 8. 10:52
 2/23 anonim ***** válasza:
26%
#1: szerintem pont azzal van a baj, hogy mindegyikük azt mondja, hogy márpedig ő a MÁSIK ceremóniája alapján nem akar esküdni, csak a sajátja szerint. Így nehezen képzelhető el 2 templomban az esküvő.
2012. jún. 8. 10:59
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem mondjuk azt, hogy "márpedig én a tiédbe nem megyek", hisz egyszer Istentiszteletre, máskor misére megyünk EGYÜTT.
2012. jún. 8. 11:02
 4/23 A kérdező kommentje:
Csupán arról van szó, hogy mindkettőnknek fontos a vallásunk és a családjainknak is, senkit nem akarunk megbántani. Nem lehetne 1 templomban 2 pappal megoldani?
2012. jún. 8. 11:02
 5/23 anonim ***** válasza:
75%

Ha ezen sem tudtok megegyezni,akkor később emiatt sok gondotok lesz. Hogy nevelitek majd a gyerekeiteket?

A vallásotokhoz ragaszkodhattok,nem kell áttérni a másik vallására,de kompromisszumot kötni kell!

2012. jún. 8. 11:03
 6/23 anonim ***** válasza:
8%
Általában a nő veszi fel a férje vallását, és abban a templomban esküdnek.
2012. jún. 8. 11:03
 7/23 A kérdező kommentje:
Minden másban meg tudunk egyezni! :) Azt is eldöntöttük már, hogy a gyerekeink milyen vallásúak legyenek. Egy szimpla kérdést tettem fel, amire még nem nagyon érkezett válasz...
2012. jún. 8. 11:07
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
6-os vagyok. Szerintem megérkezett a válasz.
2012. jún. 8. 11:11
 9/23 anonim ***** válasza:
70%
Dehogynem érkezett válasz. pl. az első: 2 templomban. Más megoldás nincs, ha egyikőtök sem enged.
2012. jún. 8. 11:11
 10/23 anonim ***** válasza:
82%

[link]

A templomot meg kisorsoljátok. Pl kalapból kihúzzátok a cetlit.

2012. jún. 8. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!