Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szombaton esküvő, akkor jó ha pénteken sütjük a sütit?
Unokatesómék megkértek,hogy süssünk az esküvőjére sütit...Pénteken délután,este és szombat reggel max ráérnénk erre...Jó lesz ez így?
Valamint..ha péntek délelött is tudunk sütni,akkor milyen sütit süssek,hogy ne száradjon ki másnap estére?
Hali!
Ln a hatlaposat tudom ajánlani, az isteni finom, és ráadásul annak KELL is, hogy álljon egy napot :)))
Pogácsákat, apró sós süteményeket nem érdemes szerintem, mert ezek csak frissen jók.
NEm tudom, mennyire extrásat szeretnél, de egyszerűek közül pl kókuszkockának is jót tesz ha áll, esetleg zserbószelet... Jobb ha nem aznap kell vele pepecselni :)
Linzert mindenképpen, az akkor finom ha áll egy jó napot :)
Ha esetleg nincs saját, ez a recept tökéletes:
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat,én senkit sem pontoztam le..:O
Amúgy tegnap este megsütöttük a linzert,és savanykás meggy-ribizli lekvárral ragasztottuk össze,ahogyan nagyim szokta..:)Lehet hogy ma is csinálunk,de nem biztos...
Merthogy egy vaniliapogácsa nevű sütit is sütünk ma,aminek köze nincs a vaniliához...linzertésztát kell csinálni,pici karikákra szaggatni,megsütni,összeragasztani kakaós krémmel,és a két oldalára ilyen diós habot kell tenni...isteni fini:)
Plusz még csinálunk sajtos rudat meg pogit is:)
Köszi mégegyszer mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!