Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját produkció előadása esküvőn?
Hát hallottam, sőt még láttam is ilyet...
Az ének még csak-csak elmegy, ha szép hangod/hangotok van , na de a szavalás. Kiszavalhattad magad általános iskolában, ez szerintem nem az a nap, ahol ki mit tud versenyt kellene rendezni.
Amit még szoktak, hogy a pár egy betanult, "profibb" táncot előad, na az már nem rossz, sőt nagyon aranyos is tud lenni!
Jó igaz, a ti esküvőtök, azt csináltok ott, ami tetszik! :)
Véleményt kérdezett a kérdező, én leírtam nem is értem miért lettem lepontozva. Engem az sem gátol meg semmiben, ha elszavalja az Anyám tyúkját a saját esküvőjén még egyszer hangsúlyozom, azt csinál amit akar. Más dolog, hogy én biztos nem szavalnék...
Jajj. Ez már ennyire elterjedt "szokás"? Nemár.
Sztem elég nagy marhaság. Eleve miért kell ahhoz 200 ember, hogy egy pár örök hűséget fogadjon egymásnak? Eddig még ok, de miért kell még bohócot is csinálni magukból?
Kicsit olyan ez mint a szalagavató, meg a nemtom milyen ballagási bálok, amik nem is arról szólnak ami, hanem mostmár kötelező jelleggel beöltöznek a végzősök ősembernek, kurv.knak, meg mittoménminek és bohóckodnak! Mert ez kell a népnek... Kenyeret és cirkuszt :/ Ha ennyire erre van igény, akkor miért nem járnak standupra, cirkuszba, operettre...
Ezeknek a vicces performanszoknak, néha jól sikerülnek, de még ilyenkor is sok jóbarátra is ráfagy a mosoly, és a "helyettük is égek" arckifejezés ül ki (rajtam is legtöbbször).
De ha némi táncos/humorista vénával vagytok megáldva, és MINDKETTEN szerettek szerepelni, hajrá, még jól is elsülhet.
De csak azért mert ez a divat (gondolom ez is amerikai szokás...), nem kell birkamódra követni. Ez a ti esküvőtök, nektek kell hogy jó legyen, és nem a sok élősködő majom rokonnak, örüljenek hogy ingyen zabálhatnak meg vállalhatatlanul részegre ihatják magukat...
Sztem az esküvő egy legjobb formája, ha du. összeesküdik a pár, vmi szép helyen, pár legjobb ismerős meg legközelibb rokon megtapsolja, aztán bevágódnak a kocsiba és irány a nász hetek :) estére már ott is vannak, és lehet kezdenia házas életet :D sztem tök gáz ami most folyik, hogy az lakomán a vőlegény, menyasszony összevissza rohangál, iszik, kifárad. Estére már részegek és fáradtak, csak beesnek az ágyba... szinte mindenhonnan ezt hallottam :/
Ok, kicsit pontosítok. Amúgy férfi vagyok és kicsit úgy érzem, mintha tyúkólba kerültem volna:) Szerintem kezdjük tiszta lappal, és vita, indulat nélkül.
Szóval, az esküvőn mindenki a párt nézi,és bizony táncolniuk kell, többször, többfélét, meg általában játszaniuk. Mi meg botlábúak vagyunk és sosem táncoltunk még (de korábban külön se nagyon). Úgy vagyok vele,ha táncot adunk elő,az legyen profi, igényes, vagy inkább ne is legyen. Két kérdés:
1) Én is cikinek tartom a "vicces" táncokat, bohóckodást, mint nyitótáncot. Csak nekem ciki, vagy poénnak kell felfogni? Tökre nem tudom, a mi társaságunk hogy reagálna,én nem is ismerem őket.
2) Hobbiból zenélek, de sosem léptem fel, viszont el tudnék játszani pár találó számot szólóban vagy a zenekarral (pl. mialatt az "arám" az aprópénzt söprögeti). Mivel kora délutántól csak sötétedésig tartana az egész lakodalom, (így nem lenne részegeskedés, csak slágerekre táncikálás előtte). Pl. lezárhatnánk az egészet este úgy,hogy én játszok egy ismertebb számot, és a vendégek énekelnek (szöveg lenne kivetitőről,vagy kinyomtatva kezükbe adnánk). Valami ilyesmit értettem szereplés alatt. De lehet, nem kellene erőltetni, úgysem érté
Nincs egyértelmű válasz, de abból amit leírtál nekem úgy tűnik, hogy a ti lakodalmatok (is) egyfajta "buli" lesz... következésképpen belefér az elmondottak közül bármi.
Mi kb. 100 vendéget hívtunk és nem az volt a koncepciónk, hogy egy "nagyon emelkedett lelkiállapotú, spirituális szeánsz" legyen az esküvőből, hanem egy "jó buli".
Mi táncoltunk - nem kifejezetten vicces táncot, de voltak benne vicces elemek (keringőből átváltottunk ilyen diszkósba, majd vissza - mondván hogy azt a fricskát már úgyis mindenki elsütötte, hogy keringő helyett diszkózunk, úgyhogy mi csakazértis keringőzünk). Azon kívül meg egy jópofa jive-ot táncoltunk még és nagy sikere is volt, mert mindenki jót derült rajta.
Ha olyan lenne az ismeretségi körünk, akik bírják a verseket, simán elképzelhetőnek tartottam volna, hogy "szavaljunk", fogadalmat mondjunk hangosan, stb. Mi inkább ilyen bulizós csapatot hívtunk össze :)
Zenészként jó helyzetben vagy, mert egyedül/zenekarral is könnyen tudsz személyes produkciót csinálni. Ilyenkor gondolom inkább a dalválasztáson múlik a dolog és a Nirvana kevésbé jó választás, mint valami lírai dal. :)
30 éves vagyok, férfi és két éve volt az esküvőnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!