Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját produkció előadása esküvőn?
Nem értem miért pontoztak le :( az ilyen táncos bohóckodás akkor is bohóckodás, és elveszik az esemény ünnepiességét... akárki akármit gondol, ez csak egy divat, és semmi köze a nagy naphoz...
Ha cikinek tartod a táncot, akkor semmi értelme. Én se vagyok táncoslábú, részegen állítólag jól táncolok, de koreográfiákat nem tudok megtanulni, meg nem is akarok :D senki kedvéért nem fogok az esküvőmön táncikálni, ha fegyvert tartanak a fejemhez akkorse, örüljön az asszony h elveszem :D a násznép meg h ingyen ehet :D
Hát ha szeretsz zenélni (gitár?), akkor ez viszont nem rossz ötlet, nyomathattok egy ilyen karaoket, meg ha van vmi jópofa szám ötlet... Bár sztem nem a legvégén kéne hanem még a táncikálás eleje felé. De ha erőltetettnek érzed, akkor ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!