Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak a vőlegényemmel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a vőlegényemmel? Szombaton lesz az esküvő, de még nincs öltönye. Olyan mint Patók Pál Úr! Megőrülök!

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem csak viccelődik, hogy még nincs öltönye, de ma rájöttem, hogy teljesen komolyan mondta. Még soha nem láttam rajta öltönyt, mert nem szereti az ilyen ruhákat, és azt mondta, hogy nem is akar venni 2 óra kedvéért. Kölcsön akar kérni valakitől, de szerintem senkié nem lesz rá jó az ismerősök közül. Nélküle meg nem is tudok venni. Mit csináljak? Megzsaroljam valamivel? (pl: nem megyek hozzá stb.)

Segítsetek!!!!

2008. máj. 14. 20:03
 1/7 anonim válasza:
100%

Semmiképp se zsarold :D

Szerintem az esküvői ruhaszalonokban vannak öltönyök is, vagy speciális öltönykölcsönző helyek.

Konkrétan egyet se tudok

2008. máj. 14. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elkésve semmivel,ne izgulj!!!Próbáljátok együtt kitalálni,hogy mit viselne szivesen.Az én páromon ing volt mellénnyel és egy nyakba való bőrön egy ezüst 4 cm átmérőjü medál szerüség (igaz ezt ötvössel készítettük az esküvőre, a gyürünk pedig ezüst antikolt,egyedi nekünk tervezték...)
2008. máj. 14. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elkésve, ugyis meglesz az az öltöny :)
2008. máj. 14. 20:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek 2 nap alatt lesz valami belőle? Még jó hogy az én ruhám megvan!
2008. máj. 14. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Öltönyt venni 1 óra sem kell. 2 nap meg 48 óra.
2008. máj. 15. 13:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Sikerült végül? És az esküvő? :)
2008. máj. 20. 21:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Sikerült az esküvő! Öltöny is lett pénteken este!

Köszi az érdeklődést!

2008. máj. 22. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!