Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baba esküvő nélkül! Mennyire problémás ez? (Bővebben lent)
Sziasztok!
Az egyik nagy gondom, hogy a Párommal kisbabát szeretnénk, -de nem szeretnénk összeházasodni-, illetve én már szeretnék hozzá menni, de a babára még van pénzünk, de az esküvőre sajnos nem. A baba még nincs útban, de már nagyon szeretnénk. A szüleim talán nem néznék jó szemmel, hogy nem vagyunk házasok, és jön a baba.
Fogalmam sincs, hogy mi tévő legyek. Nem vehetem el saját magam, és nem akarom ráeröltetni magam a Páromra.
Foglalkozzam-e a családdal, hogy mit szólnak, hogy esküvő nélkül van baba, vagy tényleg foglalkoznom kéne vele, és addig ne legyen baba, amíg nincs meg a frigy?
Elég nagy öröm várni a babát, de ez a házasság dolog -hogy hogyan legyen, mit csináljak- eléggé beárnyékolja.
Kérlek segítsetek, hogy mit csináljak. Illetve nagyon kíváncsi vagyok, hogy Ti mit tettetek, mit tennétek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekünk már 2 babánk van, házasság meg ki tudja mikor lesz. Nem ezen múlik, hogy mennyire vagyunk jól egymással.
Persze engem is szóltak már meg, de nem érdekel különösebben.
2 gyerekünk van, mindkettő házasság nélkül született. Egyszerűen azért, mert én magyar vagyok, a prárom olasz, és a bürokrácia marha nagy úr. Lusták voltunk a papírokkal foglalkozni. Viszont most rászántuk magunkat a papírok beszerzésére, és 1 hónapo múlva lesz az esküvőnk. Elég nagy lesz, pedig nem így terveztük, és nem mondom, hogy nem aggódom amiatt, hogyan fogja viselni a 2 kicsi az egész hercehurcát. Félek, hogy nem lesz időm saját magamra. Ezt csak azért írom, mert valószínűleg sokkal jobban rá tudnék hangolódni az esküvőre, ha a 2 gyermek nem marná egymást mellettem (mert hogy egy 3 és egy másfél éves sűrűn teszi ezt).
Úgyhogy ti tudjátok, hogy mit szeretnétek. Ha pici, szerény esküvőt, akkor az nem kerül sokba.
Én amúgy nem kötöttem a gyermekáldást az esküvőhöz, de az eljegyzéshez igen.
A mai világban simán elfér a gyermek házasság nélkül is. Ha teherbe esel, akkor ez ne árnyékolja be a babavárás örömét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!