Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baba esküvő nélkül! Mennyire problémás ez? (Bővebben lent)
Sziasztok!
Az egyik nagy gondom, hogy a Párommal kisbabát szeretnénk, -de nem szeretnénk összeházasodni-, illetve én már szeretnék hozzá menni, de a babára még van pénzünk, de az esküvőre sajnos nem. A baba még nincs útban, de már nagyon szeretnénk. A szüleim talán nem néznék jó szemmel, hogy nem vagyunk házasok, és jön a baba.
Fogalmam sincs, hogy mi tévő legyek. Nem vehetem el saját magam, és nem akarom ráeröltetni magam a Páromra.
Foglalkozzam-e a családdal, hogy mit szólnak, hogy esküvő nélkül van baba, vagy tényleg foglalkoznom kéne vele, és addig ne legyen baba, amíg nincs meg a frigy?
Elég nagy öröm várni a babát, de ez a házasság dolog -hogy hogyan legyen, mit csináljak- eléggé beárnyékolja.
Kérlek segítsetek, hogy mit csináljak. Illetve nagyon kíváncsi vagyok, hogy Ti mit tettetek, mit tennétek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekünk a lányunk házasság nélkül jött.
Mindig is akartunk esküvöt, de két nemzet, két nyelv és rengeteg kilóméter köztük mindig hátráltatott minket.
De babát nagyon akartunk már, így jött. Aztán már a lányom 1 éves volt, mikor párom házzaság révén egy óriási összeghez juthatott (itteni adókedvezmény miatt), így rögtön közölte hogy házasodnunk kell x hónapon belül hogy ezt megkapja. Szóval így történt a leánykérés, habár én meg egy egzotikus nászutat kértem fejébe. Ìgy egy apró családit esküvöt csináltunk, csak szülök és testvérek és kajáltunk egy jót, majd már repültünk is. Ekkor már a tesóval terhes voltam.
Azt a szülők is megérthetik, hogy nincs pénzetek nagy lagzit tartani, akkor meg pláne nem szólhatnak egy szót sem, ha ők nem adnak bele. Helyesen írták előttem, hogy nem az összeházasodás kerül sokba, hanem az utána lévő vendég fogadás, ebéd, vacsora stb.
Egy polgári esküvő, szűk család, ebéddel még elfogadható, de persze (ahogy te is írtad) ehhez a párod is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!