Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen egy krisznás esküvő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy krisznás esküvő? Voltatok már?

Figyelt kérdés

Mik a szokásaik ilyenkor? Miben kellene megjelenni? Ételt tudom, hogy vega lessz de semmi mást nem tudok hogy zajlik.

Segítsetek minnél több infoval, köszönöm :)

2012. máj. 25. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
azt nem tudom, csak a krisnás nászéjszakát... ők csak akkor szexelnek, ha gyereket akarnak, szóval valszeg csak puszit adnak egymásnak és mennek aludni :D
2012. máj. 26. 03:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam krisnás esküvőn. Nagyon díszes és színes volt az egész, énekeltek. Az esküvői ceremónia meg irtó hosszú volt, különböző szertartásokat csináltak.
2012. máj. 26. 13:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt leírnád miben voltál illetve akik nem hívők csak vendégek milyen ruhát hordtak?
2012. máj. 27. 10:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Akik hívők abban az indiai stílusú színes, általában piros ruhában voltak. A nem hívők meg lazán öltöztek, de persze egy alkalmibban, de az nem olyan fontos volt. Nyugodtan vegyél fel színes selyem blúzt, egy térd vonalban érő szoknyával, vagy egy szép mintás ruhát is. Mostanság elég sok boltban kapható színes kis nyári lenge ruhák is. Persze függ attól is, hogy szabadban lesz-e, meg ilyesmi...
2012. máj. 27. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok hívő, de már voltam ilyenen, tényleg hosszú és vidám... Rajtam egy elegáns fazonú, de színesre batikolt ruha volt (piros-narancs-sárga-fehér), nem lógtam ki a vendégseregből. Egyre figyelj: szerintem csupa fehéret ne vegyél fel, mert az indiai kultúrában az a gyász színe. Ha magyar esküvőre mész, nem valószínű, hogy kiakadnának, de ha indiaiakéra, akkor figyelj erre! Egyébként a menyasszony szép piros ruhában lesz.
2012. máj. 27. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!