Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek mennyibe kerül, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mennyibe kerül, vagy került az esküvő? Hányan voltatok? Hogy sikerült?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 12:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk olyan 900,000 Ft-ba került, ruhával, kajával, mindennel együtt, kb 60 fő volt, és nagyon jól éreztük magunkat.
2009. máj. 4. 14:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

kb. 30.000 volt a ruha anyakönyvvezető, ilyesmi.

140 volt a kaja és 14-en voltunk. 12.00 volt a szertartás 16.00 ra otthon voltunk. mindenki jól érezte magát:-)) legfőképpen mi:-))

nem akartunk nagy esküvőt meg pénzünk se volt rá. igy épp tökéletes volt.

2009. máj. 4. 14:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

a báttyám esküvője (5 éve) 80.000 ft volt, de otthon tartottuk és kb 20-an voltunk mi főztünk és tálaltunk viszont nagyon jól érezte magát mindenki! hajnalig buliztunk:D

az én esküvőm már más... kb 100 főt számoltunk össze és kb másfél-2 millió lenne :(

ugyhogy most el is halasztottuk, mert mi nagy felhajtást szeretnénk, csak pénz kell hozzá...

2009. máj. 4. 14:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi 110 voltunk és cakli-pakli minden volt 1 800 000.

2009. máj. 4. 15:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 500.000 ft alatt volt mindenestől, két éve. 65-en voltunk, de csak egy vacsora volt, lagzi nem. Ebben benne van tehát a polgári verssel, extra csokrokkal pezsgővel (nem volt egyházink, mert nem vagyunk vallásosak), a ruha, a virágok, a vacsora, a fotós/videós, a torta és sütik.
2009. máj. 4. 15:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok, nagyon jól éreztük magunkat, mert (ahogy a vendégek mondták) végre összejöttek a családok és jól kibeszélgethették/nevethették magukat. Szóval nem hiányzott a lagzi.
2009. máj. 4. 15:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk 2007-ben volt kb. 90 főre az utolsó hajtűvel együtt összesen 1,5 millió.

Nagyon-nagyon jól érezte magát mindenki. Mi biztosra mentünk, olyan zenészeket hívtunk, akiknél a lagzi sikere borítékolható volt, mert szerintünk a jól megválasztott zenekaron múlik minden. Lehet akármilyen klassz a ruha, finom a vacsora, ha a zene rossz, akkor bukta minden.

2009. máj. 4. 16:06
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
Az enyém két hónapja volt, egy keddi napon. Mi ketten, két tanu, szülők, férjem testvére ( nekem nincs ) Az anyakönyvvezetőt anyum fizette ki, nem tudom ez mennyi volt. Utána két hét a Csendes és az Atlanti óceán találkozásánál Johannesburgban.Na ez benne volt egy misiben.(saját spórolás) Ezt az egy milliót el lehetett volna szórni hülyeségre, a száz fős lakodalomra, de ez az én fejembe nem fér bele, hogy ilyenre hogy lehet ennyi pénzt elpazarolni.
2009. máj. 4. 16:19
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

Első válaszoló vagyok, és az utolsótól kérdezném, hogy miért tartja pazarlásnak, amikor ez egy örök emlék marad mindenki számára. Én is össze szedtem 900,000 Ft-ot közel egy év alatt másodállásból, és szerintem nem pazarlás, főleg, ha azt vesszük, hogy a feleségem összetáncolt 1,2 millió forintot, és máris visszajött a pénz és 300,000 plusz. Ti kiadtatok a nyaralásra közel egy milliót és kész! Melyik a pazarlás?

üdv: kispetya

2009. máj. 4. 17:35
 10/15 anonim ***** válasza:
38%
Szia kispetya, hát kinek mi a pazarlás.. én elképzelhetetlennek tartom, hogy akár egy percet is dolgozzam azért, hogy körbeetessem a szomszédaimat meg a rokonaimat. Az hogy ki mennyit táncol össze hááát..ez nem mérvadó. Nem mindenkinek van annyi rokona, hogy ennyit összedobjanak na meg táncolásra semmennyi pénzzel nem lehetne engem rávenni... Nekem lesz mire visszaemlékeznem életem során.. persze annak is biztos, akinek az esküvői hacacáré élmény. Nekem nem,de én nem is szeretek külsőségekre költeni, amiből semmi haszon.
2009. máj. 4. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!