Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyibe kerül, vagy került az esküvő? Hányan voltatok? Hogy sikerült?
kb. 30.000 volt a ruha anyakönyvvezető, ilyesmi.
140 volt a kaja és 14-en voltunk. 12.00 volt a szertartás 16.00 ra otthon voltunk. mindenki jól érezte magát:-)) legfőképpen mi:-))
nem akartunk nagy esküvőt meg pénzünk se volt rá. igy épp tökéletes volt.
a báttyám esküvője (5 éve) 80.000 ft volt, de otthon tartottuk és kb 20-an voltunk mi főztünk és tálaltunk viszont nagyon jól érezte magát mindenki! hajnalig buliztunk:D
az én esküvőm már más... kb 100 főt számoltunk össze és kb másfél-2 millió lenne :(
ugyhogy most el is halasztottuk, mert mi nagy felhajtást szeretnénk, csak pénz kell hozzá...
Szia!
Mi 110 voltunk és cakli-pakli minden volt 1 800 000.
Szia!
Nekünk 2007-ben volt kb. 90 főre az utolsó hajtűvel együtt összesen 1,5 millió.
Nagyon-nagyon jól érezte magát mindenki. Mi biztosra mentünk, olyan zenészeket hívtunk, akiknél a lagzi sikere borítékolható volt, mert szerintünk a jól megválasztott zenekaron múlik minden. Lehet akármilyen klassz a ruha, finom a vacsora, ha a zene rossz, akkor bukta minden.
Első válaszoló vagyok, és az utolsótól kérdezném, hogy miért tartja pazarlásnak, amikor ez egy örök emlék marad mindenki számára. Én is össze szedtem 900,000 Ft-ot közel egy év alatt másodállásból, és szerintem nem pazarlás, főleg, ha azt vesszük, hogy a feleségem összetáncolt 1,2 millió forintot, és máris visszajött a pénz és 300,000 plusz. Ti kiadtatok a nyaralásra közel egy milliót és kész! Melyik a pazarlás?
üdv: kispetya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!