Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után jegyeztétek el egymást? Hány évesek voltatok/vagytok? Mennyi idő múlva volt/lesz az esküvő? Mióta tart/meddig tartott a házasság?
Nekünk tavaly nyaron volt az eljegyzesünk, nagyon romantikus volt, ahogy megkerte a kezem:)
En 23 a parom pedig 27 volt. Napra pontosan 2 eve voltunk akkor együtt. Ra egy evre esküvö, ami hamarosan jön mar:)
Amugy kicsit több, mint 1 eve eltünk együtt, mikor megkerte a kezem.
Na hadd szálljanak be az öregek is:
az első férjemmel három évi együttjárást követett egy eljegyzés, majd 10 havi együttélés. Aztán két évig úgy, ahogy működött a házasságunk, még két évig karistoltam, hogy hátha, hátha... négy év után elváltam.
A válásom évében, vagyis 1999 decemberében ismertem meg a mostani férjem. Munkakapcsolat volt, hivatalból találkoztunk. Szimpik voltunk egymásnak, de egyikünk sem kezdeményezett. Ezt követően mindketten éltük a magunk magánéletét külön, munkaügyekben meg egy évben 4-5-ször találkoztunk.
Két évvel ezelőtt valami vicceset mondtam, lazult a beszélgetés, még aznap este sms.. Két hónap múlva együtt laktunk. Tavaly nyáron megesküdtünk, fiam augusztusban megszületett.
én 35 éves vagyok, a férjem 39.
és boldogan élünk, remélem, míg meg nem halunk.
Csak azt nem tudom, mi a fenét csináltunk 1999-től 2007-ig!
Szia!
Én 18 éves voltam, a férjem 24, amikor megkérte a kezem. Másfél éve jártunk. Egy évvel később volt az esküvőnk, már 6 éve együtt vagyunk.
üdv. Csilla
Szia!
97-ben ismerkedtünk meg, 3 évi együttélés után, 2000-ben volt az esküvőnk, előtte fél évvel kérte meg a kezem. Ő az esküvő után pár nappal lett 24 én 22 voltam. Azóta is imádjuk egymást, két gyönyörű gyerekünk van, az egyik 3, a másik fél éves lesz lassan.
Hm, csak nem eljegyzést szimatolsz?:D
Ahogy elnézem a többség elég fiatalon és rövid ismertség után összeházasodott:) Én 24 vagyok. Párom 33. 2 éve ismerjük egymást, 2 éve együtt is élünk. Én szeretnék eljegyzést, ő meg nem. Sok-sok beszélgetés után kiderült, hogy rossz élménye van ezzel kapcsolatban. Azóta nem feszegetem ezt a témát. Majd ha úgy érzi felkészült, akkor úgyis felteszi a kérdést:) Remélem:)Egyébként a baráti körömben majdnem mindenki 23-24 évesen házasodott, 2-4 év ismertség/együttélés után.
Mi 3 év ismerettség után jegyeztük el egymást.Én 20 a párom 24 éves volt.Újabb 2 év elteltével összeköltöztünk.
A 10.évfordulónkon tartottuk az esküvőnket.
Már 13 éve ismerjük egymást de még mindig nagy a szerelem.
Nemrég megszületett a kisfiúnk is,úgyhogy immár teljes az életünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!