Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után jegyeztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után jegyeztétek el egymást? Hány évesek voltatok/vagytok? Mennyi idő múlva volt/lesz az esküvő? Mióta tart/meddig tartott a házasság?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. :)
2009. ápr. 27. 21:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekünk 22évesen volt az eljegyzés, 24 esküvő és rá egy évre jön a baba :-)
2009. máj. 2. 14:49
 12/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Az kimaradt hogy 1999-ben 15 évesen jöttünk össze, 2006-ban 22 évesen eljegyzés, 2008 nyarán esküvő. Most meg jön a baba.
2009. máj. 2. 14:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Nos szüleimre példa,nekem még nincs tervbe véve:D

6 hónap ismeretség után volt eljegyzés rá fél évre esküvő.

26 éve vannak(sajnos) együttXD

2009. máj. 2. 17:22
 14/17 anonim ***** válasza:

3 év és 6 hónap után(ebből sajna külön voltunk 2 hónapot), most, május 1jén jegyzett el a Szerelmem, Ő 26 éves, én 22.

Mivel elég "friss" a dolog, így az esküvőt még nem beszéltük meg:)

2009. máj. 4. 11:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Az előző pasimmal 5 évig voltam együtt,ebből 3-at együtt is éltünk.Mindig kérdezgettem az eljegyzést,ő meg határozottan elutasította a házasságot.És milyen szerencse!Találkoztam valakivel,aki tökéletesen illik hozzám,mind testileg,mind lelkileg,igaz,mégcsak 4 hónapja vagyunk együtt,most költöztünk össze,az esküvőt pedig 1-2 éven belül tervezzük.Valahogy érzi az ember lánya,ha az a másik neki van teremtve.Az előzőnél nem éreztem,ott csak az 5 év miatt erőltettem a dolgot.

Itt nem erőltetem,mert érzem,hogy megtörténik majd az eljegyzés,ha itt lesz az ideje.:)

2009. júl. 9. 11:10
 16/17 anonim ***** válasza:
4 hónap után jegyzett el, 2005 januárjában, most 23 éves vagyok, Ő 24, és jövőre lesz a lagzi.
2009. júl. 28. 16:51
 17/17 anonim válasza:

Szia!

Nálunk négy év után volt az eljegyzés, 3 évvel később az esküvő, 3 és fél éve vagyunk megesküdve

2010. nov. 2. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!