Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20év házasság után templomi esküvő, hogyan?
Önkormányzathoz ne kell menni, mert államilag házasok.
A templomba kell menni, és ott megkérdezni a paptól.
Nem eskü megújításról van szó, hiszen ők egyházilag nem házasok.
Tehát egyházi házasságot szeretnéntek kötni.
Róm.kat.-nál 15-20 E Ft, ha kisebhb a felhajtás, esetleg kevesebb, de a pap megmondja.
Megkérdezhetem, hogyha eddig nem volt ez érdekes, miért lett fontos? (ez nem támadás, hanem érdekel)
Gyakorolják a hitüket?
A vallásuknak megfelelő templomba menjél be.
Én a katolikusról tudok írni.
Nálunk úgy volt, hogy esküvő előtt jegyes oktatásra kellett járni. Kb. hat alkalom volt. Az esküvőért 35ezer forintot kellett fizetni. Ebben benne volt a templom virággal való feldíszítése, és minden.
Viszont ahogy ezen az oldalon az ezzel kapcsolatos válaszokat olvasgattam korábban, úgy néz ki, hogy papja válogatja, vagy templomja, hogy mennyit kér, kell-e jegyes oktatásra járni, feldíszítik-e a templomot virággal...
Tehát itt csak egy megközelítő választ fogsz kapni, korántsem biztos, hogy egy válasz is meg fog egyezni a nálatok levő "szokással".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!