Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a a vőlegényemet egy tinilány akarja elcsábítani?
Figyelt kérdés
A vőlegényemmel 1 éve vagyunk együtt, van egy ismerőse, akit gyerekkorától ismer, mert az apjával jóban vannak és a csaj teljesen bele van esve. Emaileznek, a csaj mindenféle hülyeséggel megkeresi, a vőlegényem meg leáll vele és facebookon a képeit kedvelgeti, meg elvisz neki dvd-t, kiír neki cd-ket stb. A vőlegényemet kérdőre vontam, hogy nem gondolja-e, hogy túlzásba viszi, azt mondta, hogy nem, mert barátok. De nem hiszem, hogy az normális, ha a a csaj hívja, akkor elugrik mindenféle kérésre. Múltkor haza is vitte, mikor a lány sétált haza. Facebookon ha kitesz egy zenét a vőlegényem, rögtön odakommentel és olyanokat irkálnak, hogy együtt mennek a következő koncertre. Oké, hogy régebb óta ismerik egymást, de szerintem vannak határok, mit tehetnék? A lány még csak 18 éves.2012. máj. 23. 15:03
31/34 anonim válasza:
Szerintem nagyon egyértelmű, a vőlegényed közel nincs annyira oda érted mint kellene. Nem vagy hárpia és nagyon is jogos a felháborodásod, egy 18 éves lány már nem gyerek, nagyon is jól tudja mit akar és feszegeti a vőlegényednél a határokat. A párodnak lehetne annyi esze, hogy ösztönből leállítja, ha egy másik nőt szeret, nevezetesen téged. Teljesen hülyét csinálnak belőled, nem veszed észre? Ha az én párom rohangálna egy kiscsaj után, arra hivatkozva, hogy régóta barátok, rövid úton tenném ki a szűrét. EGy párkapcsolatban nincs helye egy harmadiknak, márpedig ez a kiscsaj nagyon is annak tűnik.
32/34 anonim válasza:
én nem mennék hozzá a pasihoz,az szent.
33/34 anonim válasza:
ja,és elbeszélgetnék a kiscsajjal, hogy szálljon le a páromról! elözö voltam
34/34 anonim válasza:
Kérdező!
Mi van azóta veletek? Beszéltél a pároddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!