Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám elcsábítani a vőlegényemet?
Én azt tapasztaltam, hogy a férfiak, (persze nem mind) szeretik a spontán dolgokat.
Az én pasim teljesen odavolt egyszer. Egymástól kicsit messzebb ültünk (tudni kell, hogy köztünk nagyon nagy a kémia, baromira vonzódunk egymáshoz). Ahogy ott ült nagyon szexinek találtam és nagyon megkívántam, de éppen előtte szexeltünk és nem az a "sorozatgyáros" típus. Valahogy távolról sikerült mégis felizgatnom, odamentem, leöltöztem, majd a kendőmmel bekötöttem a szemét és a számmal kényeztettem, aztán az ágyban folytattuk. Szerintem teljesen elcsábult.
De egyszer azt is el tudom képzelni, hogy egy magassarkúban várom vacsival, egyetlenegy nyakkendővel a nyakamban :)
Szerintem ilyenekkel teljesen el lehet csábítani egy pasit, nem beszélve arról, hogy nekünk nőknek is sokkal jobb ilyenkor a szex, meghittebb!
Én csak ajánlani tudom, próbáld ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!