Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit lehet tenni, ha a a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a a vőlegényemet egy tinilány akarja elcsábítani?

Figyelt kérdés
A vőlegényemmel 1 éve vagyunk együtt, van egy ismerőse, akit gyerekkorától ismer, mert az apjával jóban vannak és a csaj teljesen bele van esve. Emaileznek, a csaj mindenféle hülyeséggel megkeresi, a vőlegényem meg leáll vele és facebookon a képeit kedvelgeti, meg elvisz neki dvd-t, kiír neki cd-ket stb. A vőlegényemet kérdőre vontam, hogy nem gondolja-e, hogy túlzásba viszi, azt mondta, hogy nem, mert barátok. De nem hiszem, hogy az normális, ha a a csaj hívja, akkor elugrik mindenféle kérésre. Múltkor haza is vitte, mikor a lány sétált haza. Facebookon ha kitesz egy zenét a vőlegényem, rögtön odakommentel és olyanokat irkálnak, hogy együtt mennek a következő koncertre. Oké, hogy régebb óta ismerik egymást, de szerintem vannak határok, mit tehetnék? A lány még csak 18 éves.
2012. máj. 23. 15:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
53%
hát ne haragudj, de jól át vagy cseszve. Egy 34 éves férfi nagyon jól tudja mi a dörgés, és egy mamlasz vagy ha ezt szó nélkül tűröd. Neki jóhogy imponál egy tini közeledése, és hidd el, ha a lány többet akar majd, a vőlegényed nem fog tiltakozni. És nem azért mert nem szeret, hanem mert téged ez az egész úgyse bánt, hisz lósz.rt se tettél ellene.
2012. máj. 23. 16:19
 22/34 anonim ***** válasza:
68%
semmit, ha menni akar jobb is ha elm egy, nem tarthatod vissza.
2012. máj. 23. 16:47
 23/34 anonim ***** válasza:
A 15-ös és 18-as válaszolóval értek egyet, rájuk hallgatnék!
2012. máj. 23. 17:12
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
mit csinálj? SEMMIT! ha el tudja vinni ez a lány a párodat, akkor örülj neki...hagyd had menjen... így megspóroltál egy még nagyobb bukást a későbbiekben ezzel a fiúval. ha meg téged szeret, akkor a csaj bármit csinálhat...sosem tudja majd elcsábítani tőled.
2012. máj. 23. 17:38
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez jött le rögtön, mint valakinek előttem: 1 éves kapcsolat, nyomuló kis p.csa, ami a vőlegénynek nagyon is imponál, különben már rég lekoptatta volna a kiscsajt. Ilyen több éves kapcsolatokban szokott felmerülő probléma lenni, hogy feltűnik a színen egy kis lotyó, ami férjuramnak egyáltalán nincs ellenére. 1 év nagyon rövid idő. A vőlegényednek még bőven olyan szerelmesnek kéne beléd lennie, mint az ágyú. És nem pedig tinip.csáktól való visszaigazolást gyűjteni, hogy mekkora kan is ő. Bocs, de az esküvőd hamvában holt ügy.
2012. máj. 23. 19:35
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Mit lehet tenni? Hálát adni Istennek, hogy még idejében megmutatta, ki a párod. Képzeld el pár év múlva 1-2 picúrral. Keress egy normális férfit.
2012. máj. 23. 20:24
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem olyan drámai a helyzet. Miért kellene egyből vérmesen nekirontanod? Valóban előfordulhat, hogy a párod, ahogy az elvárható, egy nála feleannyi idős lánnyal csak úgy viselkedik, mint egy régi barát. Bár nem megijeszteni akarlak, de én 18 évesen kavartam egy olyan pasival, aki bár 28 volt, nem 34 akkor, de volt párja régóta, és 12 éves korom óta ismert kb. Baromi kellemetlen volt az egész, és azóta, majd' 10 év elteltével is bánom hogy ekkora egy hülye p.csa voltam. Más kérdés, hogy akkor nem volt még facebook, nem én hajtottam rá, ha ez a "mai világban" történik, szerintem nem csináltuk volna ilyen nyilvánvalóan. Ha tényleg lenne köztük valami, szerintem nem jópofiznának facebookon!
2012. máj. 23. 20:32
 28/34 anonim ***** válasza:
95%

27es jót írt. fogjátok már fel végre emberek, hogy az a gyanús, ami nem gyanús!

ha annyira meg akarná fektetni a csajt, akkor nem csinálná nyilvánvalóan.

fosd le az egészet, ha nem látszik rajtad, h ez téged idegesít, akkor lehet, h abbahagyja. ha meg egy 18 éves el tudja vinni, akkor vigye, legyen vele boldog.

amúgy te sem lehetsz több 21nél...

2012. máj. 23. 21:33
 29/34 A kérdező kommentje:

Emberek! Egy juhaszu nevű felhasználótól a következő üzenetet kaptam: "Te egy szánalmas kis hárpia vagy!

Egy undorító kis féreg vagy, aki egy 18 éves kislányra féltékenykedik."

Figyelmeztetésképp írok, hogy ha tőle kaptok üzenetet, tudjátok, hogy ez nem komplett. Írtam a moderátornak, nagyon durva, hogy privátban mehet ilyen dolog ellenőrzés nélkül.

Visszatérve a kérdésemhez: Nagyon sok nőismerőse van, nő barátai is, akiket NEM tiltok meg, eszemben sincs, és ezt a kiscsajt sem tiltottam meg, csak számomra fura a viselkedésük. Ha én ilyesmiket csinálnék egy férfi ismerősömmel, akkor ő tuti kiakadna.

Szerintem elég durva, hogy hetente minimum 3-szor visz neki mindenfélét, mert a lány írogat neki és van, hogy munkából az első útja oda vezet, vagy este még elbicajozik hozzájuk. Nem facebookozik sokat, de ha felmegy, szinte csak vele kommunikál. A csaj meg már nem az a tipikus kislány, magassarkú+buli jellemzi, a vőlegényem még régebben mondta, hogy milyen szép lány lett belőle. Azóta nem mondta, de gondolom, még mindig így érez..szerintem teljesen jogosan foglalkoztat a dolog.

2012. máj. 23. 22:39
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

És miért nem beszélgetsz erről a kedves pároddal, aki nevezetesen a vőlegényed? Miért nem mondod neki, hogy félreérthető amit csinál?

Elhiszem, hogy zavar, mint a legtöbb embert, de ezt miért nem lehet megbeszélni a másikkal. Remélem nem 2 hónapon belül lesz az esküvő, mert nem lesz túl hosszú a házasságotok.

2012. máj. 23. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!