Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a a vőlegényemet egy tinilány akarja elcsábítani?
27es jót írt. fogjátok már fel végre emberek, hogy az a gyanús, ami nem gyanús!
ha annyira meg akarná fektetni a csajt, akkor nem csinálná nyilvánvalóan.
fosd le az egészet, ha nem látszik rajtad, h ez téged idegesít, akkor lehet, h abbahagyja. ha meg egy 18 éves el tudja vinni, akkor vigye, legyen vele boldog.
amúgy te sem lehetsz több 21nél...
Emberek! Egy juhaszu nevű felhasználótól a következő üzenetet kaptam: "Te egy szánalmas kis hárpia vagy!
Egy undorító kis féreg vagy, aki egy 18 éves kislányra féltékenykedik."
Figyelmeztetésképp írok, hogy ha tőle kaptok üzenetet, tudjátok, hogy ez nem komplett. Írtam a moderátornak, nagyon durva, hogy privátban mehet ilyen dolog ellenőrzés nélkül.
Visszatérve a kérdésemhez: Nagyon sok nőismerőse van, nő barátai is, akiket NEM tiltok meg, eszemben sincs, és ezt a kiscsajt sem tiltottam meg, csak számomra fura a viselkedésük. Ha én ilyesmiket csinálnék egy férfi ismerősömmel, akkor ő tuti kiakadna.
Szerintem elég durva, hogy hetente minimum 3-szor visz neki mindenfélét, mert a lány írogat neki és van, hogy munkából az első útja oda vezet, vagy este még elbicajozik hozzájuk. Nem facebookozik sokat, de ha felmegy, szinte csak vele kommunikál. A csaj meg már nem az a tipikus kislány, magassarkú+buli jellemzi, a vőlegényem még régebben mondta, hogy milyen szép lány lett belőle. Azóta nem mondta, de gondolom, még mindig így érez..szerintem teljesen jogosan foglalkoztat a dolog.
És miért nem beszélgetsz erről a kedves pároddal, aki nevezetesen a vőlegényed? Miért nem mondod neki, hogy félreérthető amit csinál?
Elhiszem, hogy zavar, mint a legtöbb embert, de ezt miért nem lehet megbeszélni a másikkal. Remélem nem 2 hónapon belül lesz az esküvő, mert nem lesz túl hosszú a házasságotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!