Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Állítsunk össze egy moletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítsunk össze egy moletti esküvőt! Ajánlanátok moletti esküvői ruhát, csokrot és frizurát?

Figyelt kérdés

Vékony lányoknak olyan sok lehetőségük van válogatni. Sajnos én nem az vagyok (46/48). :(

Mit javasoltok? Milyen szabást? Milyen színt? Kis csokor vagy hosszított? Venni, kölcsönözni vagy varratni? Konty vagy kiengedett?

Aki tud küldene képet is?

2009. jún. 28. 18:43
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia, hasznalt angolruha kereskedesben is nezd meg, pl. Angliaban rengeteg a molett no, es lehet hogy rabukkansz egy jo kis menyasszonyi rucira. Pesten tobb uzletuk is van a Hada Kft.-nek, a cimuket megtalalod a lapjukon hadakft.hu

Sok boldogsagot!:)))

2009. okt. 2. 12:52
 52/53 anonim ***** válasza:
100%

Pár link, ahol találsz ruhákat.

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. okt. 2. 21:09
 53/53 anonim ***** válasza:

A goth csaj vagyok! :) Nézegettem a moletti oldalt, szerintem a váll nélküli megoldás nem jó telt, nagymellű nőnek! Főleg ha konty van hozzá, és nem leengedett haj! Én nem vagyok annyira telt, de az olyan nekem sem áll jól, ha nincs leengedve a hajam. (Nekem elég vastag a felsőkarom, nem tudom, Te hogy vagy ezzel.)

[link]

Erre gondolok, ez szerintem kövérít! Tudom, hogy én is ilyen fazont linkeltem egynek :D - de most fehérben látom, hogy nem jó!

Az "U" alakú dekoltázs sokkal szerencsésebb.

2009. okt. 2. 23:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!