Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Állítsunk össze egy moletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítsunk össze egy moletti esküvőt! Ajánlanátok moletti esküvői ruhát, csokrot és frizurát?

Figyelt kérdés

Vékony lányoknak olyan sok lehetőségük van válogatni. Sajnos én nem az vagyok (46/48). :(

Mit javasoltok? Milyen szabást? Milyen színt? Kis csokor vagy hosszított? Venni, kölcsönözni vagy varratni? Konty vagy kiengedett?

Aki tud küldene képet is?

2009. jún. 28. 18:43
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
86%

Szia én A vonalú ruhát javasolnék, a szín az mindegy lehet fehér is vagy elefántcsont színű, a hosszított inkább mivel az hosszabbít, a haj inkább a fele feltűzve a fele kiengedve. A venni, kölcsönözni, vagy varratni az rajtad áll, de attól is függ, hogy meg i akarod majd tartani a ruhát vagy sem. Ja és itt egy molett szalon

[link]

2009. okt. 1. 19:16
 42/53 anonim ***** válasza:
39%

Kedves Menyasszony!

nem bántásból írok, nem fogok mocskolódni, én sem vagyok kis méret. 175cm/44-46-os ruhákat hordok.

de úgy gondolom, ha egyszer esküvőm lenne (mondjuk nem lesz, de ez nem ide tartozik :) szóval akkor nagyon összeszedném magam, és legalább egy tízest ledobnék. mert milyen jó visszanézni az esküvői képeket, hogy milyen csinos voltam, és mennyire jól állt az a szép ruha.

tényleg nem bánatalak. de emlékszem a szalagavatómra. akkor még nagyobb vooltam. igaz, találtam magamra nagyon szép ruhát, a szalonból sem néztek ki, de éreztem, hogy ez azért nem az igazi. pláne ha még életed nagy napjáról is van szó...

sajnálom, tényleg nem bántani akarlak, nem vagyok anorexiás köcsög, stb.

csak jól gondold meg, hogy 10, vagy 50 év múlva ha ránézel az esküvői képekre, akkor mit fogsz érezni...

sok boldogságot!

2009. okt. 1. 21:09
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

Elkezdtem olvasni a kommenteket - az alakod jellemzése alapján én nem biztos, hogy elvetném a dekoltált fűzős ruha ötletét. Sokszor kifejezetten telt nőknek is jól áll a fűző - én goth vagyok, nálunk sok nő visel fűzőt, úgyhogy sok ilyet láttam, hihetsz nekem ;) Szerintem még kifejezetten jól is néz ki egy nagymellű lányon, nem baj, ha telt! :)

És a helyedben nem biztos, hogy fehérben akarnék lenni! Szerintem telt alakra az a lehető legelőnytelenebb szín! Nem gondolkodtál másban? Vörös? Vagy legalább tört fehér? (Nekem vörös-fekete, fűzős, varratott ruhám lesz, hajam kibontva, Neked is ezt javaslom, ha telt az arcod, nem előnyös az összefogott haj.)

Itt van egy Goth menyasszonyi ruha szalon oldala. Tudom, hogy szokatlan, főleg nálunk, de nézd meg, hátha valamelyik fazon mégis megtetszik. :) Ez szerintem egy slankító fazon:

[link]

(nagyítsd ki a képet, hogy lásd az elejét is! katt a minatűr képecskére! vagy a FRONT-ra!)

És nekem még ez tetszik (habár ha a derekad karcsú, nem kell elfedni, de ha valaki pont ezt akarja, annak jó ez a fazon)

[link]

2009. okt. 2. 01:35
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, a főoldal linkje lemaradt:

[link]

Közben elolvastam, miket írtak még, hát szégyelljétek magatokat! A szitkozódó hozzászólások megértek a moderálásra, remélem, az oldal szerkesztői lépni fognak.

Kérdező, nehogy foglalkozz velük! Ha átvenném a pocskondiázó stílusukat, azt mondanám, csak röhögj magadban, mert Te telten is boldog kapcsolatban vagy és férjez mégy, ők meg még soványan se. De az is lehet, hogy ők is teltek, csak nincsenek békében magukkal, mert a női magazinok kritikátlan olvasása kimosta az agyukat, és azon vezetik le az önbizalomhiányukat, hogy másokat osztanak. Ha én meg vagyok elégedve magammal, akkor nem fáj nekem, ha más nem olyan, mint én (vagy éppen olyan :) )

Ezen gondolkozzatok el. Meg aztán, ki mondta, hogy egy telt nő nem lehet csinos, dögös, szexi? A női magazinok? Kár, hogy azok nem a való életet tükrözik, hanem a kozmetikai termékeket igyekeznek eladni, és a nők önbizalmát leépíteni.

Kérdező, jól fogsz kinézni, és bármikor, ha az esküvői képedre nézel, mosolyogni fogsz!!!! ;)

2009. okt. 2. 01:44
 45/53 anonim ***** válasza:
4%
Én attól vagyok boldog, hogy karcsú vagyok és jó csaj! De Ti ducik? Ki az a hülye aki egy dagadt nőt elvesz? Undorító lehet levetkőzve! Fujjjj.
2009. okt. 2. 06:36
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsonak uzenem, h lehet, h uber jo csaj vagy, de teged sem az eszedert fognak elvenni:-P Intelligencia zero...

en is vekony vagyok, de vilageletemben szerettem volna molett lenni. Annyira noiesek a molett nok! Sokkal szebben all rajtuk minden noies ruha (nem kurv*sra gondolok).Sok boldogsagot a kerdezonek, en biztos vagyok benne, h gyonyoru lesz. A volegenye szamara pedig o lesz a vilagon a legtokeletesebb!

2009. okt. 2. 08:47
 47/53 A kérdező kommentje:
06:36 Ettől vagy boldog??? Sajnálom! Felszínes vagy!
2009. okt. 2. 09:08
 48/53 A kérdező kommentje:

01:44 Köszi! Nagyon kedves vagy! :) A fűzős nekem is tetszik! A dekoltázsommal nincs gondom! :)

Savanyúuborka meg van csontiból és teltből is! Nem az alkata zavar ennek az ecetkének, hanem a hatalmas esze! :)

Annyi ilyen dekor nő van... ekkora öntudattal... és csurgatják a nyálukat a másik boldogsága láttán...

Nem haragszom én rá... sajnálom!

2009. okt. 2. 09:12
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

Egyaltalan nem gusztustalanok a duci nok, mint mar emliettem nekem 34-es meretem van, de szerintem az a no,akit belinkeltem a 16.21-es hozzaszolasomba szerintem tokeletes!

Nekem meg Pierce Brosnan felesege is molett es nagyon csinos!

[link]

[link]

[link]

2009. okt. 2. 11:07
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

...Ugy ertem,h o is tetszik, szerintem a ruhak es kiegeszitok kombinalasan nagyon sok mulik!

Mondjuk a moletti menyasszonyi ruha oldalon azert van par elrettento, izlestelen menyasszony.

En szerintem mindenkibol lehet jo not csinalni, kiloktol fuggetlenul!

2009. okt. 2. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!