Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítsunk össze egy moletti esküvőt! Ajánlanátok moletti esküvői ruhát, csokrot és frizurát?
Vékony lányoknak olyan sok lehetőségük van válogatni. Sajnos én nem az vagyok (46/48). :(
Mit javasoltok? Milyen szabást? Milyen színt? Kis csokor vagy hosszított? Venni, kölcsönözni vagy varratni? Konty vagy kiengedett?
Aki tud küldene képet is?
18:43-as, Téged anya szült, vagy E.T hagyott itt ajándékba?
Hogy lehetsz ennyire tapló?!
18:43 Na, te biztos valami egyszálbél, deszka savanyúuborka vagy!
Köszi csajok! Jó fejek vagytok! :)
Bar en 34-es meretet hordok, de ez a ruha gyonyoru es nagyon kecses benne a modell es a haja is tokeletes.
En a helyeedben nagyon egyszeru kontyot csinaltatnek, es egyenes hajbol, mert a gondor haj is csak nagyobbit! A tokadrol elterelheted a figyelmet egy logos, hosszabb fazonu strasszos fulbevaloval, valamint az arcod is nyujtja egy picit.
Csokorbol is valami hosszu es letisztult, elegansat valasztanek. A lenyeg, h probald kerulni a fodrokat es giccset, inkabb valassz letisztult szineket, formakat.
Az o csokra sztem szuper!
A kep meg lemaradt...
Azt hiszem szamomra o a tokeletes molett menyasszony, stilusos, szuper a haja, szep a ruhaja, a csokor es a smink is tokletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!