Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Állítsunk össze egy moletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítsunk össze egy moletti esküvőt! Ajánlanátok moletti esküvői ruhát, csokrot és frizurát?

Figyelt kérdés

Vékony lányoknak olyan sok lehetőségük van válogatni. Sajnos én nem az vagyok (46/48). :(

Mit javasoltok? Milyen szabást? Milyen színt? Kis csokor vagy hosszított? Venni, kölcsönözni vagy varratni? Konty vagy kiengedett?

Aki tud küldene képet is?

2009. jún. 28. 18:43
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
19.50!Szerintem pont tegnap lattalak egy blogban.Ha te voltal akkor alomszep menya voltal!!!
2009. jún. 28. 20:15
 12/53 A kérdező kommentje:
Én is! Én is akarom! :)
2009. jún. 28. 20:34
 13/53 anonim válasza:
92%

Szia.

én szalonból kölcsönöztem a ruhát,közép hosszú fátyollal.a hajam felét feltűzettem kontyba,de a többit begöndörítve lelógattam.a ruha A vonalú, rövid ujjal,mert nekem is vastag a kezem és eltakarta valamennyire.egyszerű kis ruha volt a mellén csipke-szerű díszítéssel és néhány varrott rózsadísszel a szoknyán.és szerintem azoknak akiknek vékonyabb a derekuk,nyugodtan vehetnek fűzős ruhát(nekem is az volt)mert kiemeli,hogy nem gombócok vagyunk,pedig én terhes is voltam ami nem látszik.a csokorból szerintem a csepp formájú vagy hosszan lelógó áll jól vastag csajoknak mert nyújt és megtöri a nagy fehérséget ahogy irtad :-)))

igaz nincs nagy választék,de mindenki találhat magára ruhát.nekem 3 közül lehetett volna választani,de az elsőnél megálltam annyira megtetszett.

Szívesen küldök képet ha küldesz e-mailt.

2009. jún. 28. 20:41
 14/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Küldtem e-mailt! :)
2009. jún. 28. 21:04
 15/53 anonim ***** válasza:
96%
Én se vagyok valami karcsú. Nekem fűzős felsőm és nagy abroncsos szoknyám lesz. Olyan a hatása mint ha lenne csípőm. :) A csokrom nagyon picit lesz hosszított, mivel 160 cm vagyok :( , a hosszú csokor pedig a magas lányoknak áll jól. A kontyom magasan helyezkedik el a fejtetőn, ez nyújtja az állam, és nem lesz olyan feltűnő a tokám. :)
2009. jún. 28. 21:10
 16/53 anonim ***** válasza:
100%

www.molettiszalon.hu

Nem voltam menyasszony, én a keringőruhámat kölcsönöztem innen- én sem vagyok éppenséggel egy csöppség. Ha szeretnéd, küldhetek képet a ruhámra.

Én A vonalú ruhát ajánlanék, fehéret, kölcsönzést, és kálát. A kálából készült csokrok annyira szépek. Szerintem a kála egy nagyon szép, nőies virág.

A hajam félkontyba volt tűzba, és apró fehér virágos hajtűk voltak benne.

Őszintén ajánlom Neked a Moletti szalont, ha pesti vagy, mert az eladók nagyon kedvesek, ha szeretnéd, az összes ruhát felpróbálhatod, és csodás ruháik vannak. Direkt a ducibb nőkre specializálódtak. Tiszta szívvel ajánlom.

2009. jún. 28. 21:13
 17/53 A kérdező kommentje:

21:10 Egy vagy két részes lesz a rucid? Azt hallottam nekünk jobb az egyrészes, mert ha leülünk nem kunkorodik a felsője össze-vissza.

Na, tokám nekem is van! Mekkora konty kellene ahhoz? Talán olyan magasra, hogy az már a homlokom! :)

2009. jún. 28. 21:23
 18/53 A kérdező kommentje:

21:13 Köszi! Megnézem őket! Pest megyében lakok és Pesten dolgozom.

Kicsit azért félek a moletti szalonoktól, mert attól tartok, hogy ott zsákot akarnak majd rám húzni. :) Molett és molett között is van különbség!

2009. jún. 28. 21:25
 19/53 A kérdező kommentje:
21:13 Köszönöm ha küldesz képet! :)
2009. jún. 28. 21:26
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok átlagméret(48/50) de szerintem jó lett a ruhám én imádtam nem volt fátylam mert az nem tetszik de volt kesztyűm: ha dobsz egy mailt küldök képet
2009. jún. 28. 21:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!