Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Állítsunk össze egy moletti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítsunk össze egy moletti esküvőt! Ajánlanátok moletti esküvői ruhát, csokrot és frizurát?

Figyelt kérdés

Vékony lányoknak olyan sok lehetőségük van válogatni. Sajnos én nem az vagyok (46/48). :(

Mit javasoltok? Milyen szabást? Milyen színt? Kis csokor vagy hosszított? Venni, kölcsönözni vagy varratni? Konty vagy kiengedett?

Aki tud küldene képet is?

2009. jún. 28. 18:43
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el nekem, hogy bőven lehet ruhát találni, csak azt tartsd szem előtt, hogy attól, hogy egy ruha szép, nem biztos, hogy mindenkinek jól áll és ezt el kell fogadni. A csokor nem tudom, hogy mit befolyásol. Színben azért menyasszonyi ruhából nincs hatalmas választék...kölcsönzőkben is vannak jók. Nekem kölcsönzött volt, könnyen találtam magamra. Az én méretem is a tiédhez hasonló.
2009. jún. 28. 18:56
 2/53 A kérdező kommentje:
A csokor méretét azért kérdeztem, mert szerintem nem szép egy "nagy" menyasszony pici csokorral. Meg a hosszított lógó formájú még nyújt is és megtöri a nagy fehér felületet. Nem?
2009. jún. 28. 19:12
 3/53 anonim ***** válasza:
94%
Ha elküldöd az email címed,én elküldöm az én fényképeimet,hátha segít! A ruhát én varrattam,mert az olcsóbb szerintem..
2009. jún. 28. 19:24
 4/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Aranyos vagy! :) Küldtem e-mailt!
2009. jún. 28. 19:32
 5/53 anonim ***** válasza:
97%

Sajnos képet nem tudok küldeni de az én méretem 56-os:(

Ja! A magasságom okozott problémát nem a kerületem:( (177cmm magas vagyok)

Végül én találtam magamnak ruhát, kölcsönöztem 110 ezerért. Fehér, A-vonalú, csipke boleróval, vegyes fehér- vörös hosszított rózsacsokorral (a virágos ajánlotta) . A hajam fel volt tűzve+ fehér apró virágok voltak benn+ hosszú fátyol!!! És mindez decemberben, szakadó hóesésben. Gyönyörű volt:)))

2009. jún. 28. 19:36
 6/53 anonim ***** válasza:
97%
Első vagyok: nem hiszem, hogy ekkora ügyet kellene ebből csinálni. Csak magadnak komplikálod a dolgokat. Én azt javaslom, hogy olyan csokrot válassz, amilyen neked tetszik. Nekem egyébként elég nagy volt, hosszúkás, de csak azért, mert nekem a kis körcsokrok nem tetszenek, de ha a kis csokrok tetszenének, olyat rendeltem volna. Ne aggódj, nem a méreteden lesz a hangsúly. Inkább próbáld meg felhőtlenül jól érezni magad.
2009. jún. 28. 19:38
 7/53 A kérdező kommentje:

Ügyes voltál! :) Hosszú fátyol! Az jó! Pesten kölcsönözted?

Én 168 cm vagyok.

Én már attól is tartok, hogy ha bemegyek egy szalonba a botsáska eladó azt mondja: "ja, ekkorában nincs..." :(

Az nekem is fontos, hogy ne ujjatlan legyen, mert olyan a karom, mint egy sumo birkozónak! :)

A dekoltázsomat viszont szívesen kirakom! :) Mást ugyse lehet! :)

2009. jún. 28. 19:41
 8/53 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2009. jún. 28. 19:42
 9/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia! én tudok neked segíteni, nekem is profik segítettek. Nekem derékig érő göndör hajam van. A kontyot mindenképp kerüld el, főleg ha nincs frufrud. Nagyon erősít. legszebb a sima kiengedet haj, nagy hullámokkal.A ruhából a fűzőset mindenképp kerüld el, és azt aminek nagyon szűk a fölseje. Nagyon jól állnak a princess fazonú ruhák, vagy a mell alatt vágott lefelé bővülő A vonalú. Csokorból a kaszkádot választ, az is nyújt rajtad. Feltűnő ékszereket ne válassz. Nyújt a földig érő fátyol, ha magas vagy, viszont ha alacsony, akkor még tömzsibbé tesz. akkor válaszd a hátközépig érőt.A ruhád fölseje legyen v kivágású. Kereket, vállpánt nélkülit ne válassz. Ha zavar a vastag a vastag karod, akkor válassz tüll ujjasat, vagy stólát. A ruhát amit viseltem volna nem tudom belinkelni,48-s méretben, de az kissebb méretét megkeresem. Gyönyörű volt nagy méretben is, szívesen viseltem volna...

[link]

ez volt az. A derekánál a húzások különösen előnyösek voltak, nem látszanak a hurkák :))Még annyi, hogy a nagy méretnek a nyakkivágása kicsitt vébb volt, nem ennyire egyenes, és az ujjai is valamivel hossszabbak voltak. Ja én magas vagyok, nekem előnyös lett volna a hosszú fátyol..

2009. jún. 28. 19:50
 10/53 A kérdező kommentje:

19:50 Köszönöm! A részletes leírást meg még inkább! Nagyon szép lehetett a hajad. Sajnos nekem csak váll alá ér.

Nagyon szép! Tetszik! Melyik szalonban láttál ilyet?

Én is kinéztem 1-2 olyat, ami nem egyszínű.

168 cm vagyok és nem gombóc, hanem inkább olyan bögyös-faros típus vékonyabb derékkal.

Egy dologtól tartok csak, hogy általában a képek 36/38-as nőkkel készülnek, milyen lehet ez nagyban?

2009. jún. 28. 19:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!