Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsúra szalagot szeretnénk. Milyen szöveget írassunk a menyasszonyéra ill. a sajátunkra? Feladatokra is adhatnátok pár tippet! A menyasszonyunk fiatal és bevállalós!
Nekem pólót csináltattak, ez a szöveg volt rajta, nagyon tetszett :) - persze ezt szalagra is rá lehet iratni :)
Ez volt az elején: "Szingli többé nem leszek"
Hátulján: "Két hét múlva férjhez megyek"
Feladatok:
- sütnöm kellett 6 db muffint, majd azt árulnom az utcán :D
- férjismeret (10 kérdés a férjemről - előtte megkérdezték őt is-, amire ha nem jól válaszoltam, innom kellett :)
- anyós dicsőítés
- szavak voltak felírva egy papírra és összefüggő mondatok kellett belőle alkotnom, hát ezen nagyon nevettünk, mert kb. úgy nézett ki, mint tegnap az Éden Hotelben a dolog - már ha láttátok :)
Sok játék volt, egyelőre ennyi jutott eszembe, majd írok még, ha a többi is beugrott :)
ötletelésnek:D
De ha ti csináljátok a szalagot akkor az övére:
Elkelt, Eladva, Visszaszámlálás...7..6...5...4...3...2...1 esküvő...Még egy hétig menyasszony-ilyeneket láttam már.
Nektek:
Eladó....hmmm ilyet nem is nagyon szoktak.
Feladat szokott lenni valami árulása, ha mondjuk emberek között tartjátok: áruljon sütit, vagy gyűjtsön aláírást.
Tojásfehérjét habbá verni.
Tapintás alapján tárgyakat beazonosítani (természetesen olyanokat, mint fakanál, vibrátor, papucs, számítógépes egér, cipőpucoló, mosópor, banán stb ).
különböző helyzetek kimagyarázása meghatározott szavakkal.
Például: „Miért jó a porcica a szekrény alatt?”Ehhez a következő szavakat kell használnia: konyak, bilincs, szamárpad.
Gyorsasági játékok:
Gombvarrás időre
Zokni párosítás időre
Ingvasalás időre
Úton a buliba is adhattok különböző feladatokat a menyasszonynak, hiszen ez az este arról szól, hogy minél több mókás helyzetbe kerüljön:
Egyedi pólóban végig menni a városon, amin ez áll: „Elkeltem, többé nem leszek szingli” vagy „Ma még szabad vagyok!”, illetve “Férjhez megyek, de még van egy hetem!” A legkedveltebb: “Game over!“
Erre a pólóra pedig legalább húsz pasitól aláírást gyűjteni az este folyamán.
Eszembe jutott még egy játék.
Ki kellett sminkelnem magam 1 kézzel, tükör nélkül, úgy hogy a kezemben egy lufit altattam (aki a gyerekünket helyettesítette) :D
Ha te vagy a szervező, én írtam rendesen programlistát, hogy mikor minek kell lennie, jó csúszás volt, de arra jó volt hogy a buli nem állt le, hogy mikor mit csináljunk. Meg hát az alkohol is elengedhetetlen, de oda kell figyelni, hogy nehogy idő előtt lerészegedjen a banda.
Nálunk még olyan is volt, hogy csináltatott vicces alakú tortát, amit nem láthatott bekötött szemmel vágta fel:D
Minden résztvevőnek kevernie kellett egy koktélt.
hirtelen ennyire emlékszem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!