Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Korkülönbség. HELP?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség. HELP?

Figyelt kérdés

Üdv!

Rövidre fogom.

Barátnőm és én köztem 3 év korkülönbség van.

Ő 25 , én 22. Ő mindjárt dolgozik, én még az egyetemen vagyok, 2 évet.

Nagyon jól elvagyunk, akarjuk egymást, de mire én végzek a sulival.... ő nem akar későn férjhez menni.

Engem viszont nem érdekelne h 25 éves férfi létemre elveszek egy nőt. Szerintetek baj van ezzel?

Simán tudnék dolgozni, bár 70-80ft fölött nem keresnék, és kevésnek bizonyulna... Így adtam be egyetemre inkább...

2,5 éve vagyunk együtt.

Ő engem akar , én pedig Őt.

Csak a munkahely a kérdés, mert több pénzt szeretnék keresni, viszont, normális munkával, nem raktárosként stb... (tudom,ez is jó meló, de én komolyabbra gondoltam)

köszönöm

2011. dec. 6. 10:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezen ne aggódj.
2011. dec. 6. 10:56
 2/15 anonim ***** válasza:
43%

Mit mond a barátnőd, honnan lenne pénz az esküvőre? Nem tudom hogy állnak a szülők anyagilag, mennyire akarnátok őket terhelni ezzel a költséggel..

Ha ti fizetnétek, ahhoz bizony dolgozni kell, tehát egyből meg is oldódott a kérdésed..

2011. dec. 6. 11:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Vedd el egy huszárvágással és ne foglalkozz senkivel. Legyetek boldogok. A lányt is megrértem. A legfontosabb, hogy szeressétek egymást és őszinték legyetek egymáshoz. Pénzesebb állás bármikor bejöhet, ezen ne görcsöljetek.
2011. dec. 6. 12:16
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
A házasságkötés nem lehet anyagi kérdés. Aki azzá teszi, meg is küszködik a mókáért. Utólag, akár évek múlva is lehet pótolni a dínom-dánomot, a nagy felhajtást.
2011. dec. 6. 12:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Rokonszenvesen írsz, de kutya legyek én, ha értem mi a gond. Adott két fiatal. Szeretik és akarják egymást. Egyik már nemsokára dolgozik, a másik meg tanul. Össze akarnának házasodni.

Ex-férjem és én annak idején rövidre zártuk a dolgot. Felvettünk valami "normálisat" - mert amúgy "lazán" öltözködünk mind a ketten - elmentünk az anyakönyvvezetőhöz, kijelentettük, amit kell (egybehangzott:)) ) - aztán volt egy családi vacsora, + 1-2 rokonnal. Aztán jött a szokásos: albérlet, munka, miegyéb. Az "összeesküvésből" ne csináljatok nagy anyagi gondot..aztán meg maradjatok szövetségesek, egy életre - akár.

2011. dec. 6. 12:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem neki az a gondja,hogy tanuljon vagy dolgozzon,mert ha tanul ugy nem tud a sajat labaraallni es hazasodni,ha viszont dolgozik,akkor nem tud tanulni. En no vagyok,nalunk is igy volt, de egy nonel megszokottabb,hogy eltartja a parja,raadasul orvosin vagyok sok-sok ev,forditva kevesen vallaljak be. Ha viszont nem tanulsz akkor raktaroskent se fogtok nagyon megelni,viszont ha tanulsz akkor meg sehogy. Jo kerdes...
2011. dec. 6. 12:27
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
3 év, remélem, nem érzed soknak? Menj egyetemre, 5 évig még ő is ráér, ha téged akar, de nyudodtan szülhet azalatt is, míg te egyetemista vagy, 2 évig gyed jár, +a családi, nem haltok éhen. Aztán később lesz több.
2011. dec. 6. 13:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
egyet értek az 5. válaszolóval. a házasság mellett még lehet dolgozni, egyetemre járni. A kérése az volt, hogy ne menjen későn férjhez :) sok sikert! :)
2011. dec. 6. 15:03
 9/15 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek.

az 5. válaszoló érti hogy mi a baj. Jó kérdés igen.

Az lenne a cél hogy "utolérjem" a barátnőmet. Ha most dolgoznék jó fizuval, akkor szinte eltűnne a korkülönbség, de így... Így még hátravan az egyetem, és mire én végzek itt addigra ő már NAGYON akarna házasodni, de nem lenne miből :S

A pénz nagy úr :(

2011. dec. 6. 17:44
 10/15 anonim ***** válasza:
3 év az még nem korkülönbség, gyakorlatilag egyidősek vagytok. Írnak ide sokkal nagyobb korkülönbséggel is... Olyan meg nincs, hogy „későn férjhez menni”, a házasság csak akkor „késő”, ha egy szétmenő kapcsolatot akarnak így megmenteni. Vagy úgy értette, hogy „később, mint a barátnői”? Mert akkor meg fejben nincs még ő 25, csak testben :)
2011. dec. 7. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!