Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség. HELP?
Üdv!
Rövidre fogom.
Barátnőm és én köztem 3 év korkülönbség van.
Ő 25 , én 22. Ő mindjárt dolgozik, én még az egyetemen vagyok, 2 évet.
Nagyon jól elvagyunk, akarjuk egymást, de mire én végzek a sulival.... ő nem akar későn férjhez menni.
Engem viszont nem érdekelne h 25 éves férfi létemre elveszek egy nőt. Szerintetek baj van ezzel?
Simán tudnék dolgozni, bár 70-80ft fölött nem keresnék, és kevésnek bizonyulna... Így adtam be egyetemre inkább...
2,5 éve vagyunk együtt.
Ő engem akar , én pedig Őt.
Csak a munkahely a kérdés, mert több pénzt szeretnék keresni, viszont, normális munkával, nem raktárosként stb... (tudom,ez is jó meló, de én komolyabbra gondoltam)
köszönöm
Mit mond a barátnőd, honnan lenne pénz az esküvőre? Nem tudom hogy állnak a szülők anyagilag, mennyire akarnátok őket terhelni ezzel a költséggel..
Ha ti fizetnétek, ahhoz bizony dolgozni kell, tehát egyből meg is oldódott a kérdésed..
Kedves Kérdező! Rokonszenvesen írsz, de kutya legyek én, ha értem mi a gond. Adott két fiatal. Szeretik és akarják egymást. Egyik már nemsokára dolgozik, a másik meg tanul. Össze akarnának házasodni.
Ex-férjem és én annak idején rövidre zártuk a dolgot. Felvettünk valami "normálisat" - mert amúgy "lazán" öltözködünk mind a ketten - elmentünk az anyakönyvvezetőhöz, kijelentettük, amit kell (egybehangzott:)) ) - aztán volt egy családi vacsora, + 1-2 rokonnal. Aztán jött a szokásos: albérlet, munka, miegyéb. Az "összeesküvésből" ne csináljatok nagy anyagi gondot..aztán meg maradjatok szövetségesek, egy életre - akár.
köszönöm mindenkinek.
az 5. válaszoló érti hogy mi a baj. Jó kérdés igen.
Az lenne a cél hogy "utolérjem" a barátnőmet. Ha most dolgoznék jó fizuval, akkor szinte eltűnne a korkülönbség, de így... Így még hátravan az egyetem, és mire én végzek itt addigra ő már NAGYON akarna házasodni, de nem lenne miből :S
A pénz nagy úr :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!