Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagy butaság lenne?
A döntés a tied. Azért azt leírhattad volna hogy a párod mennyi idős,főleg hogy már megvan az egzisztenciája.
Nem tudom miért,de van egy olyan érzésem,hogy a szüleid a magas korkülönbség miatt vannak így kiakadva.
Szerintem pár évig halasszátok a témát, ha utána is így gondoljátok vágjatok bele!
6 éve vagyok párommal együtt és mind a 6 év alatt tudott újat mutatni magából, ami nem mindig jó volt. (nem megcsalásra gondolok)
Ne haragudj,de mi van??????
Inkognitó miatt nem mondod meg,hogy hány éves,és mivel foglalkozik..Miért ha kiírod,hogy 45 éves,és a rendőrségen dolgozik akkor lelepleződik??Na ne már!! Ha kiírod,hogy Kovács Béla akkor sem bukik le,mert senki nem ismeri a párodat.
Na mindegy! Ezek után hiába tanácsolnánk neked,hogy a sok korkülönbség bizony pár év múlva hatalmas hátrány lesz.
Hiába írjuk majd le,hogy amikor te 30 éves fiatal nő leszel,akkor mindenki két dolgot fog rólad elkönyvelni
1. na ez a nő is csak a pénze miatt ment hozzá
2.De kedves nő! Még mindig a papájával él együtt! ÓÓÓÓÓ bocsika,nem tudtam hogy a férje..
Én tuti nem mennék hozzá sem titokban,sem nyíltan egy sokkal idősebb férfihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!