Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy butaság volt ezt csinálni?
Szóval szemeztem egy fiúval, a barátai is örültek,mikor megláttak,csakhogy mikor meglátták,hogy egy másik fiúval is szemeztem,na azóta nagyon szigorúan néznek és az a fiú se jön társaságba,akinek először tetszettem meg!Láttam is,hogy próbálják felvidítani utána...
Eltelt 1-2 hét.
Írtam neki egy üzit facebookon(nem valós regisztráció),hogy szia,meg ne legyne szomorú,meg hogy van....és válaszolt,hogy jól,meg hogy ki vagyok...De mondtam neki,hogy túl félénk vagyok,hogy megmondjam,ki vagyok,csak tudni akartam,hogy mi van vele!
Szerintetek ez így nagyon ciki,hogy ezt csináltam?
Tényleg félénk vagyok,és csak később esett le,hogy tényleg tetszettem neki,annyira önbizalomhiányos voltam...Ezért ne bántsatok légyszi!
Szerintetek mit gondol most?
Beszelgess el egy pszichologussal!
Szemezni nem bun, hany evesek vagytok egyebkent 12-13?
jesus de rég hallottam ilyen rossz nőcis dolgokról mint kamu facebook... mennyire visszataszító és idegesítő dolog is ez:D
de hát te tudod, nekem ez sosem állt közel a szívemhez a kamumsnennel, meg a "hívd fel nekem te mert nem merem"mel, és a többi ilyesmivel.
egyébként nem hiszem hoyg kimondottan mérges lenne hogy mással is szemeztél, aaz csak szemezés...
szamóca! :( már sírtam miatta,utoljára 12 évesen csináltam ilyen kamus dolgot!:(
De olyan régen láttam ezt a fiút,és háát na mindegy!!
Szerintetek nem fog rájönni sose,ugye?
de utána már nem is nézett rám,hogy mással szemeztem!!!!!!!!!!! :(azért gondoltam,hogy megbántódott!
levegőnek nézett kb. ezek után
és a barátai meg miért szigorúan figyelnek????
neaggódj, nekem van olyan 20 éves barátnőm aki naponta felhív hogy hívjak fel neki valakit és adjam ki magam neki, és van vagy hat kamumsnje és atöbbi, ugyhogy a hüyleség nem korral jár. :)))
szerintem a legtisztább ah elmondod neki. hogy te voltál, és hogy hülye vagy és sajnálod, csak úgy megijedtél és hoyg tetszik neked.
szerintem egyből rájött...vagy sejti :P
én is csináltam ilyent:)
nekem hosszabb volt minden nap irtam levelet és azt is irtam h Szeretlek...s sok mást:)
Hisz gyerek voltam...megbántam de ő azt mondta h első perctől tudta h én vagyok..szégyeltem is magam érte de mit tegyen az ember ha nincs mit tegyen...lol :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!