Nagy butaság lenne ha belevágnék ebbe? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Jövőre egyetemre megyek,de még nem döntöttem el pontosan hova.Viszont nagyon szeretnék Budapestre menni turizmus szakra.Az a baj ezzel,hogy én Romániában lakok és románul is tanulok,magyar nyelvet soha nem tanultam,viszont ez az anyanyelvem,tudok is helyesen beszélni,irni is tűrhetően.Nem tudom mennyire szükségesek azok a tantárgyak a turisztikai szakon,amiket én nem tanultam (pl. magyar történelem,magyar irodalom,stb.) ezért nem tudom,bele merjek-e vágni abba,hogy magyar egyetemre próbáljak meg jelentkezni.Tudnátok nekem valami tanácsot adni ezzel kapcsolatban?2011. aug. 27. 22:06
1/6 anonim válasza:
miért ne vágnál bele?
semmit nem vesztesz,ha felvételizel
2/6 A kérdező kommentje:
csak kicsit félek,mert eddig mindent románul tanultam,és semmit nem tudok a magyarral kapcsolatos tantárgyakrol.félek hogy ez egy nagy hátrány lenne nekem..
2011. aug. 27. 22:13
3/6 anonim válasza:
ki kell próbálni, ha nem sikerül, tudod, hogy mit kell átnézni, megtanulni,és jövőre nagyobb eséllyel indulsz
4/6 anonim válasza:
En Magyaroszagrol megyek Romaniaba, es nekem meg nyelvi gondok is vannak,de sok embert vettek mar fel Romaniabol. Ha gondolod en tudok segiteni,ha valamit a jelentkezesnel nem ertesz,illetve aron alul eladom az irodalom/tortenelem konyveim is,ha erdekel..irj egy privatot.
5/6 anonim válasza:
Hát ha turizmus akkor 2 idegen nyelv kell. Nem aggódnék a helyedben olyanokat fogsz tanulni főleg amik univerzálisak. Tehát egyetemleges amiket valószínűleg te is tanultál töriből (pl: nagy gazdasági események). Az irodalom nem kell sztem semennyire sem. Amilyen hiányosságaid esetleg lennének háát sztem azokat simán be tudod pótolni mivel úgyse lesz sok. Jah és mi se tudunk mindent ám nekünk is utána kell sokszor nézni mi hogy volt:D Szóval lényegében a nyelveket nyomd meg nagyon akkor nem lesz gond.
Sok sikert! ;D
6/6 anonim válasza:
Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán van turizmus, vendéglátás. Nagyon jó hírű suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!