Szerintetek? Nem butaság? -->
Ha szakközépbe jársz, akkor természetesen megpróbálhatod, mert akkor meglesz az érettségid.
Viszont jó, ha tudod, hogy "nem árt" a nagyon-nagyon jó bizonyítvány 11-12-ben, a jó érettségi, és esetleg egy nyelvvizsga sem. Na meg a fizikai követelmények is ott vannak a szeren rendesen. Én most vagyok gimiben végzős, és több osztálytársam is a rendőrtisztire akar menni, és látom, hogy hogy megszenvednek vele... Főleg, hogy a nyelvvizsgára esélyük se volt felvételiig.
Van egy gyógyíthatatlan beteg osztálytársam is, ő szintén rendőr akart lenni - bár nem tudom, hogy gondolta, hiszen még egy esetleges múló aranyér miatt is visszadobják az embert, nemhogy egy leukémia miatt (azért sajnálom szegény csajt).
Ja igen, és akkor ott van még a pszichológiai teszt...
Szóval nem egyszerű. De ahogy a szavaidból kivettem, még van időd rágyúrni a dolgokra. Én mindenesetre szurkolok neked! :)
Természetesen érettségi után.
Köszi szépen :) Igen nekem is egy ismerősöm mesélte aki oda járt, hogy azért elég keményen kell teljesíteni. Hát meglátjuk..de lehet hogy nem merek majd megindulni. :$ Köszönöm még egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!