Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű volt vagy lesz az esküvői tortátok?
Figyelt kérdés
Még döntés előtt állunk és ötleteket szeretnénk, melyek a legnépszerűbbek, ki milyet szeretett, mi alapján döntött, volt esetleg extrémebb ízvilága valakinek? stb.2012. máj. 20. 22:57
11/25 anonim válasza:
Alul fekete erdő, felül citrom. És tök finom volt,(hétvégén volt a lagzi),nem ütött el nagyon,és mind kettő finom volt :)
12/25 anonim válasza:
Jó hogy mondod mert ezen még nem gondolkoztam pedig augusztusban lesz a lagzi.
13/25 anonim válasza:
A vajas krémű tortát szerintem is hagyjátok ki. Nagyon rossz! Az emberek többsége nem szereti. Ezen kívül bármi jöhet, mert édesszájú vagyok. :)
14/25 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkoztunk, hogy nem cukrászdába, hanem háznál csináltatjuk a tortát. Van egy falubeli nő, akinek cukrász a végzettsége csak otthon van a gyerekkel ezért otthon vállal megrendeléseket. Szülinapra nála szoktunk csináltatni, és eszméletlen finom volt eddig az oroszkrém, a túró és a joghurtos epres torta amit készített. Olcsóbban is vállalja mint a cukrászdák. Lehet nem lesz annyira díszesen felcicomázva de szerintem biztos finom lenne.
Nekem a tejszínes-túró torta a kedvencem, akinek volt esetleg túró tortája,mennyire ízlett és szerették a vendégek?
2012. máj. 21. 10:58
15/25 anonim válasza:
Nekünk augusztusban lesz, és mokka, citrom, trüffel krémes lesz.
16/25 anonim válasza:
feketeerdő, eszterházy és csoki
17/25 anonim válasza:
meggyes-mákos süti "ízű" volt, hmmm, mindenki imádta
18/25 A kérdező kommentje:
Még érdekelne, hogy kinek mennyibe került a torta?
Csak hozzávetőlegesen lássuk, hogy amiket kapunk árajánlatok azok drágák vagy normál árkategóriák.
2012. máj. 24. 14:17
19/25 anonim válasza:
62 szeletes, 3 szintesre kaptam eddig 18000-23000 közötti ajánlatot.
20/25 anonim válasza:
Rég volt (5 éve), de úgy emlékszem 20-25 ezer körül volt, kb. 50 szeletes és 3 emeletes (a meggyes mákos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!