Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ízű volt vagy lesz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ízű volt vagy lesz az esküvői tortátok?

Figyelt kérdés
Még döntés előtt állunk és ötleteket szeretnénk, melyek a legnépszerűbbek, ki milyet szeretett, mi alapján döntött, volt esetleg extrémebb ízvilága valakinek? stb.
2012. máj. 20. 22:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%
eper-kókusz-barack egyben
2012. máj. 20. 22:57
 2/25 anonim ***** válasza:
88%
Felül Eszterházy, alul citrom. A felsőt azért választottam, mert elvileg finom, az alsóhoz anyukám ragaszkodott. De olyan borzasztó volt, és megkülönböztethetetlen a két szint, hogy se én, se a férjem nem tudtuk legyűrni. Másoknak ízlett! O.o
2012. máj. 20. 23:04
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
Az egyik szint eredeti Dobos krémmel lesz töltve,a másik gesztenye lesz.
2012. máj. 20. 23:06
 4/25 A kérdező kommentje:
Ismerős lagziján én is citromtortát ettem(amúgy imádom a citromtortát és a citromos sütiket) de olyan szörnyen rossz volt, hogy édes és savanyú stb. hogy alig bírtam megenni, pedig ez nagy szó mert tényleg nagyon édesszájú vagyok.:S
2012. máj. 20. 23:06
 5/25 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem volt semmilyen ízű! Olyan volt, mintha semleges, édeskés Nivea állagú krémbe haraptunk volna. Szóval érdemes ismerősöktől megkérdezni, ők hol vették a tortát. Mi egy nagyon elegáns helyről vettük, ahol mindig tömve van az üzlet és a terasz. Hát, nem tudom, hogyan bírják ki ezeket az ízeket! :D
2012. máj. 20. 23:13
 6/25 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk az alsó szint Esterházy volt, a felső pedig Feketeerdő.
2012. máj. 21. 00:06
 7/25 anonim ***** válasza:
91%
Az egyik szint narancsos csoki volt, a másik túrós barackos, a harmadik vegyesgyümölcsös.
2012. máj. 21. 00:27
 8/25 anonim ***** válasza:
73%

Nekem csak az a lényeg, hogy ne az a tömény, vajas-cukros krém legyen benne, hanem főzött krém. Ez az én saját véleményem.

Sajnos, a legtöbb esküvőn a torta ehetetlen,inkább csak szép, így nem is szoktam kérni belőle, mert ciki lenne ott hagyni, vagy szalvétába köpni az émelyítő vajas krémet. Persze, ha a pár megkérdezi a vendégektől, h ízlett-e, úgyse fogja senki azt mondani, h nem bírta megenni. Így nyugodtan lehet választani a legolcsóbb, hidrogénezett növényi zsírral készült, ám de gyönyörűen kicicomázott, jól fotózható óriási tortát tetején a marcipán helyett cukrászmasszából készült párocskával. Jó étvágyat!

2012. máj. 21. 07:52
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

estreházi alul,felül fekete erdő

és a jl megszokott cukrászdából,ahonnan évente tizenx alkalommal vesszük és ismerjük a tulajt

(le is lettünk szólva h nem puccos cukrászdából rendeljük,2 hét küldönbséggel volt az ismerős lagzija aki leszólt,neki a legfelkapottabb helyről volt a szomszéd városból,de nem jöttünk rá milyen izű volt)

esküvőre tortát csakis jól bevált helyről

2012. máj. 21. 08:48
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
csoki, citrom, tiramisu
2012. máj. 21. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!