Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű volt vagy lesz az esküvői tortátok?
Nekem csak az a lényeg, hogy ne az a tömény, vajas-cukros krém legyen benne, hanem főzött krém. Ez az én saját véleményem.
Sajnos, a legtöbb esküvőn a torta ehetetlen,inkább csak szép, így nem is szoktam kérni belőle, mert ciki lenne ott hagyni, vagy szalvétába köpni az émelyítő vajas krémet. Persze, ha a pár megkérdezi a vendégektől, h ízlett-e, úgyse fogja senki azt mondani, h nem bírta megenni. Így nyugodtan lehet választani a legolcsóbb, hidrogénezett növényi zsírral készült, ám de gyönyörűen kicicomázott, jól fotózható óriási tortát tetején a marcipán helyett cukrászmasszából készült párocskával. Jó étvágyat!
estreházi alul,felül fekete erdő
és a jl megszokott cukrászdából,ahonnan évente tizenx alkalommal vesszük és ismerjük a tulajt
(le is lettünk szólva h nem puccos cukrászdából rendeljük,2 hét küldönbséggel volt az ismerős lagzija aki leszólt,neki a legfelkapottabb helyről volt a szomszéd városból,de nem jöttünk rá milyen izű volt)
esküvőre tortát csakis jól bevált helyről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!