Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éttermet keressünk a párommal az esküvőnkre?
Figyelt kérdés
Bp-en szeretnénk tartani ha lehet 10-14-15-16-17-18-19. kerületben valahol. Ha valaki ezekben a kerületekben tud valami jó és olcsó éttermet azt megköszönnénk. 20-25 főnek kéne! Egyett már találtunk ott 5490/fő a kaja ebbe benne van az éjféli menü is. ittal meg 600/fő korlátlan fogyasztással (cola,kávé,gyümölcslevek, ásványvíz) alkohol meg 2900-3900Ft/fő korlátlan fogyasztással. Teremdíj nincs. Ha ennél valaki tud jobbat az írja már meg! köszönjük!2012. máj. 20. 13:21
11/16 anonim válasza:
Nem tudom az első válasz miért volt tragédia. Csak felvetette, hogy esetleg az? az nem jó? Mert a trófea grill étterem szerintem is tök szuper.
12/16 anonim válasza:
Az nem az első volt, amire a kérdező reagált.
Az első válaszoló, annyit írt, hogy igen éttermet keres az esküvőjére.
(Kérdésre válaszolt):DDD
13/16 anonim válasza:
11-esnek válaszolom,hogy a Trófea nem jó a kérdezőnek, nekem megírta priviben (mikor én azt írtam,hogy nekünk a Trófeában lesz), hogy szerinte oda túl közönséges és lepukkant emberek járnak. (Köszi a besorolást!) De ezt ide nem merte kiírni, csak nekem priviben. Hát akkor menjen a királyi palotába, de akkor ne azt kérdezze, hogy hol lehetne még olcsóbban, mert olyan, hogy olcsó is meg puccos is, sajnos nincs!
14/16 A kérdező kommentje:
Én írtam neked privibe? Nem is írtam senkinek! Amúgy már lefoglaltunk egy éttermet! Maradt az első! Amit én írtam.
2012. jún. 2. 00:39
15/16 anonim válasza:
Nem Te írtál? Akkor ki írta, azzal a tárgyal, hogy "nem jó" és taglalta, hogy azért nem jó a Trófea, mert oda közönséges proli emberek járnak? Bocsánat, ha tényleg nem te voltál, kedves kérdező! Azt hittem, mert teljesen úgy tünt.
16/16 A kérdező kommentje:
nem én írtam! Amúgy a trófeával az a baj, hogy 120fő a minimum ahhoz, hogy zárt körű legyen. Mi meg 22en leszünk csak. Ráadásul ahova megyünk ott nincs minimális létszám és teremdíj se. És alkoholt se iszik mindenki. Mert mindenki kocsival van. Ráadásul a trófeába időhöz van kötve meddig lehet lenni. 18-24ig pl
2012. jún. 3. 01:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!