Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek keressünk másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek keressünk másik helyszínt vagy várjunk még mindig?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy december elején voltunk az egyik itteni (vidék) hotelban megbeszélni a szállodavezetővel az esküvőnk dolgait. Már előtte is voltunk nála, akkor az árajánlatokat és mindent lehetőséget átbeszéltünk.

Tehát, amikor december elején ott voltunk, abban maradtunk, hogy elküldi nekem a díszítéssel kapcsolatban a három árajánlatot, az asztalok elrendezési rajzát az ültetéshez, stb.

Mai napig nem kaptam semmit ezekről. 18-án írtam neki egy emlékeztető e-mailt, hogy miben is állapodtunk meg. Benne le is írtam, hogy mondja meg, mennyit kell átutalnom és hova a foglalóval kapcsolatban.

Hotellal beszéltem telefonon 27-én, ott azt mondták, hogy 22-én dolgozott még és, hogy bent volt 26-án is.

Ha ennyire komolytalan a hotel, akkor jobb más keresni, igaz?!

Ti mit csinálnátok?

2011. dec. 29. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a hotelnek nem a legfontosabb a vendég,akkor nincs miről beszélni.Én másikat keresnék.
2011. dec. 29. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Neked kell érezni, hogy mi az, ami belefér, mi az, ami nem.

Amikor én szerveztem az esküvőnket, úgy voltam vele, hogy amelyik szolgáltató csak egy kicsit is félvállról veszi a dolgot, azzal nem szerződök le. Nem hiányzik, hogy az esküvő napján is aggódni kelljen miattuk.

2011. dec. 29. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de nem egy borsodi település hotelja? mert én ugyanígy jártam az egyikkel, nem válaszolt többszöri megkeresésre sem, sem telefonon, sem emailben. December végéig kéne neki jeleznem, hogy megyünk vagy nem megyünk, mivel beírta a naptárjába, de én időközben lefoglaltam egy másikat, és nem érdekel az első... ha ő így, én is így...
2011. dec. 29. 10:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem borsodi, szolnoki.
2011. dec. 29. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:

én felhívnám azt, akivel megbeszélted, elmondanám neki, hogy ki vagyok, mikor és miben állapodtunk meg. Majd, mikor elkezd szabadkozni, közölném vele, hogy ez nem szükséges, el tudom képzelni, mennyi problémája lehet, és nem szeretném még én is fárasztani, szóval az esküvőnk terhét is leveszem a válláról.

remélem érezhető az irónia :)

2011. dec. 29. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
én is gondolkodtam, hogy írok egy szívhez szóló emailt, hogy nem szeretném a mi problémáinkkal tovább fárasztani, és a világért sem szeretnénk, ha a mi esküvőnk által hozott bevétel miatt gond lenne a bankban, így szeretettel megköszönöm a segítőkészségét. Viszont én úgy döntöttem, hogy nem fárasztom magam még ingyen sem, ha ő még arra sem méltatott, hogy felvegye a telefont...
2011. dec. 29. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!