Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt tanulhatnánk meg alapszinten táncolni 2012. május 26-i esküvőnkre?
Van még esélyünk? Nem akarunk profi táncelőadást, csak legalább abban ne hibázzunk, hogy hova tegyük a kezünket, stb...Néhány alaplépés nem ártana. Na meg a gyertyafénykeringő...Ott azért mégiscsak keringőzni kéne.
1 héttel esküvő előtt szabin leszünk. Szerintetek 1 hét alatt megtanulhatunk mondjuk napi 1-1 óra gyakorlással?
Ezt nem egészen értem. Terveztek gyertyafény keringőt,de nem tudtok, nem tanultok keringőzni? Keressetek egy tánctanárt,bár két hét nagyon rövid idő,ha semmi alapot nem tudtok.
Sok boldogságot!!!:)
"Na meg a gyertyafénykeringő..." Tehát TÖBB táncról is szó lenne...? Hát...
Szerintem tanuljátok csak azt a bizonyos gyertyafénykeringőt, egy hét alatt az menni fog!
Az utolsó héten sem időtök,sem kedvetek nem lesz táncot tanulni.
Addig még van egy hónap. Biztosan van a rokonságban vagy a baráti körben olyan idősebb valaki,aki megtaníthat az alapokra. Esténként,hét végén pedig tudtok gyakorolni. Sem a keringő,sem a tangó nem olyan nehéz,ha az alaplépéseket tudjátok. Nem versenytáncosoknak készültök.
Ha a Gyertyafény keringő nyitótánc,akkor meg kell beszélni a rokonsággal,hogy néhány forgás után mások is csatlakozzanak a tánchoz. Akkor nem fog feltűnni,hogy nem vagytok profik.
Nem kell az egész keringőt egymással táncolnotok. Felénk az a szokás,hogy az ifjú pár csak néhány lépést forog,és hamar lekéri a menyasszonyt a násznagy,a vőlegényt a felesége,és utána a vendégek is.Ha a partner tud táncolni,akkor már nektek is megy.
4-es, egy hónap? Nincs két egész hét addig :D
Összetettebb táncot nem lehet ennyi idő alatt megtanulni, egy egyszerűbb keringőt igen, de a két hét azért kell. Ne az utolsó hétre hagyjátok.
Köszi!
Nyitótánc nemigen lesz, max. ha oda is el tudjuk sütni az éjféli gyertyafénykeringőt.
Amúgy meg sehogyse tudunk táncolni, bár amint elnéztem a legutóbbi esküvőn az ifjú párt, az is elég, ha az ember jól tud össze-vissza ugrálni:)
De azért nem akarok annyira bénázni.
Sajnos nem sok időnk volt tánctanulásra, párom eddig nyelvvizsgára készült, amikor volt egy kis időnk, vidékre rohangáltunk a lagzi helyszínére intézni a dolgokat.
Bár ha nagyon akartuk volna, biztos meg tudtuk volna oldani.
Nagybátyám azt mondta, 2 óra alatt megtanít engem a hétvégén a gyertyafénykeringőre. Fél óra alatt pedig a csárdásra. Állítása szerint nagyon könnyű dolgom lesz, mert csak a férfipartneremre kell hagyatkoznom, akinek a dolga hogy vezessen:) Nem akartam közbeszólni, hogy a férfipartnerem se tud táncolni. De azt mondja, a páromat is megtanítja 2,5 óra alatt.
Hát én tényleg csak alapszinten akarok megtanulni, hogy legalább azt tudjam, hova kell tenni a kezemet tánc közben, meg ilyenek.
Adott sok jó tanácsot, pl. a tánctanulásra valamelyik báli jellegű ruhámat vegyem fel, hogy szokjam a ruha terjedelmét.
Akárhogy is nézegetem a ruhatáramat, nem nagyon vannak báli ruháim:)))
Lehet hogy felveszem az abroncsot, rá meg valami hosszú szoknyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!