Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szépséghiba a nagy napon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépséghiba a nagy napon?

Figyelt kérdés
Fordult elő valakivel, hogy mondjuk az esküvő előtt jelent meg pattanás az arcon/háton stb.

2012. máj. 20. 00:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha nem nyomkodod, és nem lesz varr a tetején, akkor nagyon szépen el lehet tüntetni alapozóval és korrektorral, később pedig a retus is segít majd. Viszont ha bevarrasodik, akkor az alapozóval lekenve is nagyon meg fog látszani, bár nyugi, senki nem ezt fogja figyelni azon a napon, főleg nem a párod. Ajánlom rá a Neogranormon kenőcsöt, én a gyulladt pattanásokat mindig ezzel tüntetem el leggyorsabban. Valamint sminkelés előtt, ha még mindig gyulladt és piros, kend be Visine (vagy bármi vörösség elleni) szemcseppel. A szemcsepp ugye a szemekben is összehúzza az ereket, ezáltal fehéríti a szemfehérjét, és pattanásoknál is ugyanígy működik, lehúzza a gyulladást és az ereket. Sminkesek nagyon gyakran használják apróbb piros bőrhibákra.
2012. máj. 20. 18:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Szétégették a hajam a próbafrizura alkalmával, szerencsére ezt ricinusolajjal úgy ahogy helyrehoztam. Sajnos fogytam vagy 2 kg-t, ami nagyon meglátszik, mert most már lassan lemegyek 46 kg-ra. 48 kg-osan már elég tűrhetően szoktam kinézni. Sajnos a sok nemalvás megtette a hatását. Én ettől fogyok plusz az arcom is tiszta hervadt. Ettől bedepresszióztam, ami alapból rondít. Szóval brutál ronda lettem. A nagy baj az, hogy a ruhám viszont gyönyörű és csak méginkább kiemeli a rondaságomat, mert látszik a kontraszt. Egy kosztümben jobban mutatnék.

A legnagyobb baj, hogy fogytam, kilátszik nagyon a kulccsontom, úgy nézek ki a ruhában, mint egy seprűnyél felöltöztetve, vagy mint egy vénlány, aki a 19 éves álmait próbálja megvalósítani a ruhával, csak nem veszi észre, hogy attól mert gyönyörű ruhát aggat magára, csak még rondább lesz.

Sajnos amin tudtunk, spóroltunk, de így annyi intézéssel járt az esküvő, hogy hetek óta 4-5 órákat alszom csak.

Hát meglátszik.

Van még 5 napom, hát nem tudom. Talán csak aludni kéne. De most inkább csak bőgnék.

2012. máj. 20. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!