Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szemüveg a nagy napon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemüveg a nagy napon?

Figyelt kérdés
Feketés szemüvegben hülyén mutat a menyasszony? Vagy érdemesebb lenne kontaktlencsét csináltatni?

2012. ápr. 12. 22:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

feketés szemüveg? Ez a fényre sötétedő lenne?! egyik barátomnak ilyen van, de amikor kint van a napon akkor úgy néz ki mint a mesékben azok a fehér vakegerek

Ha lehet akkor sima szemüveg legyen rajtad, vagy kontaktlencse.

2012. ápr. 12. 22:21
 2/23 anonim ***** válasza:
51%
Sógornőm gyengénlátó, mégsem volt rajta szemüveg sem a bevonuláskor ill. ceremónia alatt, sem a fotózáskor.
2012. ápr. 12. 22:22
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
tud szexi lenni egy szemüveges menyasszony, de csakis sima vékony lencséjű szemüvegben. De ha nem olyan vészes s dolog, akkor kihagyhatod a ceremónia és a fényképeszkedés idejére.Viszont ha szemüveg mellett döntesz a sminkesednek időbe szólj, mert a szemüveg miatt máshogy kell sminkeljen! :)
2012. ápr. 12. 22:28
 4/23 anonim ***** válasza:
20%
ha van pénzed esküvőre, akkor ajánlanám a szemműtétet. Rá 2 hónapra már oltár elé állhatsz. ÉS ezt jó indulatúlag mondom.
2012. ápr. 12. 22:31
 5/23 anonim ***** válasza:
58%
Hát ez kétségtelen, jobb még az esküvő előtt felnyitnod a szemed mint utána :-)
2012. ápr. 12. 22:34
 6/23 anonim ***** válasza:
51%

Én kontaktlencsét csináltattam. Kb. 8 éve rendszeresen használtam, de átszoktam a szemüvegre. De az esküvőn nem akartam abban lenni, és a fotózáson sem. Ha viszont nem látok jól, akkor probléma van az egyensúlyérzékemmel, szédülök.

Csak egy tanács: hosszú körmökkel - ha nem vagy gyakorlott - nem lehet kiszedni a kontaktlencsét. Nekem az éjféli átöltözéskor (akkor már fájt a szemem az egész napos lencsézéstől) le kellett vágni a használandó 2 ujjamról a körmöt, hogy ki tudjam szedni... Még az volt a szerencse, hogy "hozott anyagból dolgoztam", mert ha műköröm lett volna, nem tudom, hogy szedtem volna ki a lencsét...

2012. ápr. 12. 22:34
 7/23 anonim ***** válasza:
38%

Persze... de azt ugye már nem teszitek hozzá, hogy a műtéti "változtatást" sokszor korrigálja a szem, mert megpróbálja megjavítani saját magát, és 1 éven belül visszaromlik. Meg azt sem, hogy van olyan, aki műtét után 2-6 hónappal is kizárólag napszemüvegben bír létezni. Meg azt sem, hogy a lézeres műtéten átesett emberek szeméről adott esetben (idős korban) nem tudják hagyományos eljárással leszedni az esetleges szürke hályogot.

Tehát azért van ennek hátránya bőven.

2012. ápr. 12. 22:37
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Szemüveges vagyok,ez még eszembe se jutott:)Én nem bírom a kontaklencsét berakni meg kivenni,mindenképp egy nagyon nőies,leheletnyi szemüveget viselnék.
2012. ápr. 12. 22:37
 9/23 anonim ***** válasza:
31%
4-es: nekem anyám csináltatott szemműtétet,rosszabb lett a szeme mint volt,ezt nem ajánlom.
2012. ápr. 12. 22:38
 10/23 anonim ***** válasza:
78%
én vagyok a 4-es, akinek már több, mint egy éve meg lett csinálva a szeme. nekem jó, és még sok más embernek is a környezetemben. mivel ez a topic nem erről szól a kedves érdeklődőknek részletes tájékoztatót tudok nyújtani priviben.
2012. ápr. 12. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!