Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szemüveg a nagy napon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemüveg a nagy napon?

Figyelt kérdés
Feketés szemüvegben hülyén mutat a menyasszony? Vagy érdemesebb lenne kontaktlencsét csináltatni?

2012. ápr. 12. 22:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ne viseljen a menyasszony szemüveget.De ez csak az én véleményem.Láttam már pár menyasszonyt,aki a nagy napon egész végig szemüvegben volt. A szemüveg eltakarja az arcot,akármilyen trendi is! Véleményem szerint nem öltöztet a szemüveg, akárki akármit is mond. (3éves korom óta vagyok/voltam szemüveges,de szerencsére megjavult a szemem szinte tökéletesre.)
2012. ápr. 12. 23:06
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
10.-es: Persze,tudom hogy sok mindenkinek sikerül a műtét,csak érzékeltetni akartam,hogy van aki a maradék százalékba esik bele,és szarul sül el a dolog.
2012. ápr. 12. 23:29
 13/23 anonim ***** válasza:
83%

szerintem lehet szép :)

[link]

van, akinek az arca sokkal szebb szemüvegben

2012. ápr. 13. 01:57
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is szemüvegben leszek, de az enyém vékony keretes, a szára is vékony és matt ezüst a keret, szinte beleolvad az arcomba. Én ezeket a vastag divatos műanyag keretes szemüvegeket nem is kedvelem, teljesen eltűnök mögöttük. Amúgy meg szemüveg nélkül szédülök, fáj a fejem egy idő után. Lencse kizárt, nem hordhatok. Műtétet nem merek bevállalni és különben sem ajánlott nyáron/tavasszal. Főleg nem esküvő előtt. Nyugodtan legyen rajtad a szemüveged, max leveszed pár kép erejéig.
2012. ápr. 13. 07:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem fényérzékeny a szemem, tehát télen is napszegeszt kell hordanom, így a fotozason is sokat lesz rajtam. nekem tetszik a dolog. sôt, most kaptam 1 jo ôtletet, h mivel lehetne kicsit feldobdi a ruhámat, felveszem a sima szemuvegemet is, pedig elméletben nem kell mindig hordanom. nekem tetszik az ôtlet. ha pedig vki szemuveges, akkor szemuveges, azt hordani kell. abszolút normális dolog. olyan ez, mintha vkinek rôvid a haja, de a lagzira hosszút akar. megoldhato, csak felesleges. szenvedni, csak, hogy ne legyen rajta, eszetlenség.
2012. ápr. 13. 08:27
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem túl erős a szemüvegem, normálisan látok nélküle is (talán messzire nem), így nem lesz rajtam. De ha erősebb lenne és nem látnék nélküle felvenném. A kontaklencséről nem tudok nyilatkozni, mert még nem volt.
2012. ápr. 13. 08:46
 17/23 anonim ***** válasza:
89%

A legjobb barátnőm szemüveges, sosem hordott kontaktlencsét, így az esküvőn is szemüvegben volt. A fotózkodáskor néhány kép erejéig levette, hogy legyen szemüveg nélküli képük is. Nekem és nem csak nekem sokkal jobban tetszettek a szemüvges képei, hiszen az ő, úgy szoktuk meg, az a természetes, ha abban van. Ha egyébként hétköznap szemüveget hordasz, akkor nyugodtan az esküvőn is maradj abban, és a fényképezkedéskor is hagyd magadon, hogy majd 10 év múlva ne kelljen úgy nézni a képeket, hogy ki ez az "idegen" a férjed mellett, hiszen valóban Te szemüveges Vagy. És igenis egy finom nőies, vékony mutatós szemüveg nem rondít az összképen!

Sok boldogságot!

2012. ápr. 13. 09:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyám is szemüveges és 2 éve volt a második esküvője. Azt mondta, hogy őt mindenki szemüvegesen ismeri, úgyhogy marad (viccesen azt is hozzátette, hogy ha levenné talán fel sem ismerné az "ifjú" vőlegény). Az első esküvőjén kontaktlencse mellett döntött és azt mondja, nem szereti azokat a képeket, mert olyan "idegen" az arca rajtuk.

Ha szerinted csinosabb vagy szemüveg nélkül csináltass kontaktlencsét, de gyakorolj vele előtte (szintén anyura hagyatkozva, mondta, hogy először hányingere lett tőle) és mindenképpen vidd el biztonsági tartaléknak a szemüveged is (már megint anyukám esete, akinek amikor be kellett volna mennie vizsgázni kiesett az egyik és alig találták meg). Lehet, hogy csak anyukám ekkora "szerencse csomag", de inkább legyen kéznél ha bármi baleset történik.

Amúgy meg szemüveggel, vagy anélkül, de biztos te leszel aznap mindenkinek a legszebb. Sok boldogságot nektek! :)

2012. ápr. 13. 09:53
 19/23 anonim ***** válasza:
Én is szemüveges vagyok,nyáron volt az esküvőm és a szemüvegem totál besötétedett,az összes fotónkon szemüvegben vagyok,nem zavart,mert ha levettem volna vagy a másik szemüvegemet tettem volna fel ami nem sötétedik be,csak hunyorítós képeket lehetett volna csinálni,és egyébként szerintem nem néz ki hülyén :) (de ha nagyon zavarna kérdezd meg a fotósodat,nem-e tud retusálni pár képet amin a lencséidet világosítja)
2012. ápr. 13. 10:39
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem fényre sötétedő,hanem a keret feketés.

Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 13. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!