Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van lehetőség polgári és egyházi esküvőre egy napon?
Sem én, sem a barátom nem vagyunk vallásosak. Viszont a szüleink igen, és azt kérték tőlünk, hogy legyen egyházi esküvőnk is, még ha nem is fogjuk gyakorolni a vallást továbbra sem. Sokszor átbeszéltük, és arra a döntésre jutottunk, hogy mivel ezt rendezik a szülők nekünk, így ennyit megteszünk nekik.
DE A LÉNYEG:
Mi a polgári esküvőt szeretnénk nagyobb volumenűen megrendezni. MEgoldható e az, hogy mondjuk Szombaton 2kor összeadnak minket a templomban, aztán még aznap 4 vagy 5 órakor egy polgári esküvő?
Van e ilyen hogy egynapon valami hasonló fomátumban szervezik meg a két eseményt, és utána este pedig a lakodalom?
Nekünk a templomi volt előbb, 4-kor, aztán a polgári 5-kor, de pont azért, mert nekem a templomi volt fontosabb, a másik számomra csak egy darab papír.
Szóval elvileg fel lehet cserélni. Kérdés, hogy összeadnak-e benneteket a szülők kedvéért, ha nem vagytok vallásosak. Elvileg elég hozzá, ha egyikőtök meg van keresztelve, de egy csomó helyen akadályokat gördítenek.
Nálunk mindig egy napon tartják a polgári és egyházi esküvőt, tehát persze hogy megoldható.
A templomira minek kellene polgári igazolás??? Isten szine előtt fogadnak örök hűséget, Istent mióta érdekli a polgári hatóság és az ott kiállitott igazolás??? Még csak a felvetést se értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!