Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az időbeosztásotok a nagy napon? Felkeléstől számítva. Pl: 08:00 fodrász stb.
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 15:04
1/6 anonim válasza:
8:ébredés,reggeli
9: fodrász,kozmetikus
11-13 fotózás
13:ebéd
14:30 templomi esküvő
15:polgári
16: fotó a vendégekkel
17től lagzi
2/6 anonim válasza:
3 hónap múlva lesz
reggel 7 körül jön a fodrász, aztán öltözök, smink, ilyesmik. Megyünk fotózkodni, amikor kész vagyunk.
Aztán én anyumékhoz, a párom haza jön, még rendbehozzuk magunkat kicsit.
fél4-4 körül jönnek majd hozzánk kikérni, kis evés ivás, süti, ilyesmi
5től polgári
6tól katolikus
7től református
8ra megyünk az étterembe
3/6 anonim válasza:
nekem 25 nap múlva lesz. Kb. 7-kor kelek, készülök, fürdök. fél 11-re fodrász-kozmetikus, kb. fél 2-re hazaérek, 3-tól kikérés, 4-től polgári, 5-től templomi, utána fotózkodás, majd fél 8-tól lagzi :)
4/6 anonim válasza:
10 fele tervezek kelni, 11-re megyek a fodrászhoz. 1-re otthon leszek, kisminkelem magam (nincs szükségem sminkesre, én magam is az vagyok), 2-re kész leszek a sminkkel és az öltözéssel. Ekkorra jön értünk egy fehér limuzin amivel a koszorúslányaimmal és édesanyámmal megyünk az esküvő (és egyben lakodalom) helyszínére. Itt találkozok a párommal és a vendégekkel. A vőlegényem fekete limuzinnal érkezik. Szabadtéri, kihelyezett esküvőt tervezünk (templomi nem lesz), de van lehetőség rossz idő esetén belső szertartásra is. A helyszínen hidegtálak, sütemények várják a vendégeket, őket 2-re hívtuk oda, így ebéd nem lesz, csak állófogadás. A szertartás fél 4-kor kezdődik, ez maximum fél óra, így mondhatni 4-től tart a lakodalom. A vacsorát 5-kor kezdik feltálalni, félóránként hozzák az új fogást. 5-kor levesek (húsleves és idénygyümölcsből készült krémleves), fél 6-kor pörkölt (csirke és marha) valamint sültes tálak, illetve a vegetáriánusoknak rántott zöldségek, különleges saláták. Ezután a süteményeket tálalják vissza. Este 10 körül torta, éjfélkor pedig mini töltöttkáposzta, valamint a sültes és vega tálak is vissza kerülnek.
5/6 anonim válasza:
Ja persze a fotózást kihagytam. Negyed 3-fél 3 körül érünk a helyszínre, akkor is lesz idő fotózásra a szertartás előtt, valamint később naplementében is tervezünk fotózást, vízparton leszünk. A fotós egyébként a készülődéstől kezdve jelen lesz, így bármikor, bármilyen fényben tud profi képeket készíteni.
6/6 anonim válasza:
6:30 keltem+ egy jó kis frissítő zuhany
8:00 fodrász
11:00 kozmetikus ( kellett is 3 óra a fodrászra)
12:30-ra otthon voltam, ettem pár falatot
13:30-kor felöltöztem
14:30-ra ott voltak kikérni
16:00-kor volt az esküvő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!