Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen volt az időbeosztásotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az időbeosztásotok a nagy napon? Felkeléstől számítva. Pl: 08:00 fodrász stb.

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

8:ébredés,reggeli

9: fodrász,kozmetikus

11-13 fotózás

13:ebéd

14:30 templomi esküvő

15:polgári

16: fotó a vendégekkel

17től lagzi

2012. máj. 8. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

3 hónap múlva lesz

reggel 7 körül jön a fodrász, aztán öltözök, smink, ilyesmik. Megyünk fotózkodni, amikor kész vagyunk.

Aztán én anyumékhoz, a párom haza jön, még rendbehozzuk magunkat kicsit.

fél4-4 körül jönnek majd hozzánk kikérni, kis evés ivás, süti, ilyesmi

5től polgári

6tól katolikus

7től református

8ra megyünk az étterembe

2012. máj. 8. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem 25 nap múlva lesz. Kb. 7-kor kelek, készülök, fürdök. fél 11-re fodrász-kozmetikus, kb. fél 2-re hazaérek, 3-tól kikérés, 4-től polgári, 5-től templomi, utána fotózkodás, majd fél 8-tól lagzi :)
2012. máj. 8. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
10 fele tervezek kelni, 11-re megyek a fodrászhoz. 1-re otthon leszek, kisminkelem magam (nincs szükségem sminkesre, én magam is az vagyok), 2-re kész leszek a sminkkel és az öltözéssel. Ekkorra jön értünk egy fehér limuzin amivel a koszorúslányaimmal és édesanyámmal megyünk az esküvő (és egyben lakodalom) helyszínére. Itt találkozok a párommal és a vendégekkel. A vőlegényem fekete limuzinnal érkezik. Szabadtéri, kihelyezett esküvőt tervezünk (templomi nem lesz), de van lehetőség rossz idő esetén belső szertartásra is. A helyszínen hidegtálak, sütemények várják a vendégeket, őket 2-re hívtuk oda, így ebéd nem lesz, csak állófogadás. A szertartás fél 4-kor kezdődik, ez maximum fél óra, így mondhatni 4-től tart a lakodalom. A vacsorát 5-kor kezdik feltálalni, félóránként hozzák az új fogást. 5-kor levesek (húsleves és idénygyümölcsből készült krémleves), fél 6-kor pörkölt (csirke és marha) valamint sültes tálak, illetve a vegetáriánusoknak rántott zöldségek, különleges saláták. Ezután a süteményeket tálalják vissza. Este 10 körül torta, éjfélkor pedig mini töltöttkáposzta, valamint a sültes és vega tálak is vissza kerülnek.
2012. máj. 8. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze a fotózást kihagytam. Negyed 3-fél 3 körül érünk a helyszínre, akkor is lesz idő fotózásra a szertartás előtt, valamint később naplementében is tervezünk fotózást, vízparton leszünk. A fotós egyébként a készülődéstől kezdve jelen lesz, így bármikor, bármilyen fényben tud profi képeket készíteni.
2012. máj. 8. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
93%

6:30 keltem+ egy jó kis frissítő zuhany

8:00 fodrász

11:00 kozmetikus ( kellett is 3 óra a fodrászra)

12:30-ra otthon voltam, ettem pár falatot

13:30-kor felöltöztem

14:30-ra ott voltak kikérni

16:00-kor volt az esküvő

2012. máj. 9. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!