Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépséghiba a nagy napon?
Hmmm. Tragikus.
Ezen múlik a szerelem? Ha igen, inkább nem kell férjhez menni.
2012. máj. 20. 01:00
ilyenkor olyan tomenytelen mennyisegu smink kerul fel az arcra hogy amugyis mind1..
2012. máj. 20. 01:03
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat...
Ennél ne is legyen nagyobb probléma, egy pattanásnál. Képzeld akinek pont akkor jön meg. Na, az jobban izgatott volna anno.
2012. máj. 20. 01:26
Láttam már bárányhimlős menyasszonyt is, de azért elkelt.Na, az már elég kellemetlen lehetett szegénykémnek, már csak a fotók miatt is. Egy pattanást simán el lehet tüntetni, ne aggódj, ettől még szép leszel. Sok boldogságot.
2012. máj. 20. 03:48
Van meg idod eltuntetni! Sudokrem pl segithet, de szerintem a kozmetikus is konnyeden eltunteti egy kis alapozoval, ne aggodj. Biztosan te leszel ott a legszebb, hiszen ez eleted egyik legszebb napja kell legyen. Ragyogni fogsz!
Sok boldogsagot!
2012. máj. 20. 05:57
Barátnőmet egy darázs csípte meg előző nap és szépen feldagatt a csípés hely, vagyis a mellkasa (dekoltázsból pont kilógó részen). Szerencsére a doki adott neki egy injekciót és semmi nem látszott más nap (legalábbis szerintünk, szerinte még mindig látható volt).
Nővéremnek meg pont az esküvő napján jött meg.
2012. máj. 20. 06:37
jó esetben akinek fontos vagy az nem foglakozik ilyenekkel. Úgy is szépnek lát és szeret. Magadnak meg el kell fogandni, és akkor nincs gond. Másokat meg konkrétan le kell sz*rni!
Ha így teszed nem lesz szépséghibája a „nagy” napnak.
2012. máj. 20. 06:58
igen,nagy pattanás az arcomon,tettem rá alapozót,és mondtam a fotósnak,h retusálja majd ki,ha látszik...Kb. ennyi foglalkozást érdemel ez a dolog szerintem..
2012. máj. 20. 09:26
Nekem, ha nagyon ideges vagyok valami miatt, előjön a herpeszem (általában a számon, durvább esetekben az orrom alatt). Én már valahogy elfogadtam, hogy a lagzimon (3 hónap múlva lesz) biztosan lesz herpeszem (ha az államvizsgám előtt 3 herpeszt sikerült produkálnom 2 hét alatt, akkor holtbiztos, hogy a lagzi előtt is lesz legalább 1!), és amilyen szerencsés vagyok, előző nap fog kijönni, hogy másnap a lehető legundorítóbb legyen. De mit lehet ilyenkor tenni? Semmit. Smink és utólag retusálás. A lagzin meg próbálni nem emiatt bosszankodni.
2012. máj. 20. 16:22
Kapcsolódó kérdések: