Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szépséghiba a nagy napon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépséghiba a nagy napon?

Figyelt kérdés
Fordult elő valakivel, hogy mondjuk az esküvő előtt jelent meg pattanás az arcon/háton stb.

2012. máj. 20. 00:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

Hmmm. Tragikus.

Ezen múlik a szerelem? Ha igen, inkább nem kell férjhez menni.

2012. máj. 20. 01:00
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
ilyenkor olyan tomenytelen mennyisegu smink kerul fel az arcra hogy amugyis mind1..
2012. máj. 20. 01:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat...
2012. máj. 20. 01:15
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Ennél ne is legyen nagyobb probléma, egy pattanásnál. Képzeld akinek pont akkor jön meg. Na, az jobban izgatott volna anno.
2012. máj. 20. 01:26
 5/12 Salx Narval ***** válasza:
88%
Láttam már bárányhimlős menyasszonyt is, de azért elkelt.Na, az már elég kellemetlen lehetett szegénykémnek, már csak a fotók miatt is. Egy pattanást simán el lehet tüntetni, ne aggódj, ettől még szép leszel. Sok boldogságot.
2012. máj. 20. 03:48
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

Van meg idod eltuntetni! Sudokrem pl segithet, de szerintem a kozmetikus is konnyeden eltunteti egy kis alapozoval, ne aggodj. Biztosan te leszel ott a legszebb, hiszen ez eleted egyik legszebb napja kell legyen. Ragyogni fogsz!

Sok boldogsagot!

2012. máj. 20. 05:57
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

Barátnőmet egy darázs csípte meg előző nap és szépen feldagatt a csípés hely, vagyis a mellkasa (dekoltázsból pont kilógó részen). Szerencsére a doki adott neki egy injekciót és semmi nem látszott más nap (legalábbis szerintünk, szerinte még mindig látható volt).

Nővéremnek meg pont az esküvő napján jött meg.

2012. máj. 20. 06:37
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

jó esetben akinek fontos vagy az nem foglakozik ilyenekkel. Úgy is szépnek lát és szeret. Magadnak meg el kell fogandni, és akkor nincs gond. Másokat meg konkrétan le kell sz*rni!

Ha így teszed nem lesz szépséghibája a „nagy” napnak.

2012. máj. 20. 06:58
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
igen,nagy pattanás az arcomon,tettem rá alapozót,és mondtam a fotósnak,h retusálja majd ki,ha látszik...Kb. ennyi foglalkozást érdemel ez a dolog szerintem..
2012. máj. 20. 09:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, ha nagyon ideges vagyok valami miatt, előjön a herpeszem (általában a számon, durvább esetekben az orrom alatt). Én már valahogy elfogadtam, hogy a lagzimon (3 hónap múlva lesz) biztosan lesz herpeszem (ha az államvizsgám előtt 3 herpeszt sikerült produkálnom 2 hét alatt, akkor holtbiztos, hogy a lagzi előtt is lesz legalább 1!), és amilyen szerencsés vagyok, előző nap fog kijönni, hogy másnap a lehető legundorítóbb legyen. De mit lehet ilyenkor tenni? Semmit. Smink és utólag retusálás. A lagzin meg próbálni nem emiatt bosszankodni.
2012. máj. 20. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!