Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy lehet betartani ezt a babonát?
Figyelt kérdés
Az esküvő előtt ugye nem láthatja a menyasszonyt a ruhájában a férjjelölt. De ezt reggel készülődéskor hogy lehet megoldani? Külön mennek az esküvőre? Előtte este nem is alszanak együtt? Ti ezt hogy oldottátok meg? Vagy be se lett tartva?
Nálunk kicsit macerás volna, mert már van egy kislányunk...
egyébként most hogy mondod, már én is láttam olyat, ahol a férfi segített a nőnek ruhát választani. kicsit csodálkoztam, de végül is minden babona hülyeség.
2012. máj. 15. 20:45
12/18 anonim válasza:
Na igen, én is belefutottam már ilyenbe. Eladó a menyasszonyi ruhám és küldtem róla fotót egy érdeklődőnek, visszaírt, hogy megmutatja a vőlegényének és jelentkezik :D
2012. máj. 15. 20:46
13/18 anonim válasza:
Nekem is a Vőlegényem segített a ruhavásárlásban. Persze a barátnőim hüledeztek, hogy úristen, most mi lesz, meglátott.. :D Szimplán a ruhában meglátni semmi: ehhez jön még a fátyol, smink, frizura, kiegészítők. Így már meglepetés lesz a kedvesnek :)
Amúgy nekem az esküvő előtti fotózás nem jön be, az oltárnálmeglátós dologhoz ragaszkodok :D
2012. máj. 16. 00:08
14/18 anonim válasza:
Apukám szabó. Az esküvő előtt anya folyton meghízott lefogyott az izgalomtól, szóval apa kb. 3x vett be-engedett ki a menyasszonyi ruhából.
Lassan 30 éve házasok, soha egy komoly vita nem volt köztük... Szerintem érted a lényeget.
2012. máj. 16. 07:47
15/18 anonim válasza:
Mi együtt választuttunk ruhát,együtt aludtunk (hisz együtt eltünk már akkor is),együtt készültünk reggel,párom igazitotta rám a ruhát,együtt vonultunk be :)
akinek nem tetszik ne nézze,nem hiszek a babonákban
régi és kék se volt rajtam,kölcsön is max a kölcsönzőtől a ruha...
mégis boldogok vagyunk
(és még fekete macskánk is van)
2012. máj. 16. 09:09
16/18 anonim válasza:
Nekünk jövőhét szombaton lesz a lagzink és anyám ragaszkodik ahoz, hogy előtte nap otthon aludjak, de mi is már külön élünk a vőlegényemmel és én egyáltalán nem szeretnék anyáméknál aludni, hanem otthon a megszokott ágyikómban.. Persze mondtam neki, hogy hagyjon a hülyeségével, de jövőhéten mikor tök ideg leszek így is, biztos előáll vele.. Miért nem jó, ha reggel otthonról megyek a fodrászhoz, utána ugyis anyáméknál sminkelnek és ott öltözök.. Délelőtt lesz nálunk a fotózás, ugyhogy úgyis meglát a vőlegényem a ceremónia előtt, ugyh. tök mindegy! Szerintem jobb minden előtt fotózkodni, mint hogy a vacsora előtt megvárattajuk a vendégeket, meg akkor vagyunk még a legfrissebbek..de persze mindenki másképp gondolja.. Szóval a lényeg, hogy én nem vagyok babonás és nem érdekel az a szokás..:)
2012. máj. 16. 11:04
17/18 anonim válasza:
Most őszintén, ha már annyira nem tartjátok be a hagyományokat, hogy együtt éltek és gyereketek is van, akkor nem tök mindegy? :)
2012. máj. 17. 22:26
18/18 Szilárd47 válasza:
Ez nem babona.Én inkább egy emlékezetes szinfoltnak tekintem, ami némi különlegességet ad ennek a napnak. Ha valakinek van érzéke az apró, szimbolikus jelentőségű tetteknek, eseményeknek, akkor ezt érdemes megtartani. Ha valaki nem fogékony erre, akkor hagyja a csodába az egészet, esküdjön meg, úgy, ahogy jónak látja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!