Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most akkor hogy lehet betartan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy lehet betartani ezt a babonát?

Figyelt kérdés

Az esküvő előtt ugye nem láthatja a menyasszonyt a ruhájában a férjjelölt. De ezt reggel készülődéskor hogy lehet megoldani? Külön mennek az esküvőre? Előtte este nem is alszanak együtt? Ti ezt hogy oldottátok meg? Vagy be se lett tartva?

Nálunk kicsit macerás volna, mert már van egy kislányunk...

2012. máj. 15. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
külön szokás aludni és külön menni. A lány a lányos házból (egy éjszakára hazamész). a fiú akárhonnan
2012. máj. 15. 20:09
 2/18 A kérdező kommentje:
lányos ház? mi már együtt élünk:D
2012. máj. 15. 20:12
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Mivel nem ott lesz az esküvő, ahol élünk, ezért mi egy hotelban szállunk meg. Együtt alszunk este, reggel 11 körül pedig elválnak az útjaink, mert én megyek fodrászhoz. 4-kor lesz a templomi esküvő, a Kedves majd csak az oltár előtt lát meg engem. :)
2012. máj. 15. 20:17
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Elvileg nem is dughattatok volna előtte, úgyhogy ezen az apróságon nem érdemes fennakadni. :))
2012. máj. 15. 20:19
 5/18 A kérdező kommentje:

mi nem szoktunk dugni, mi szeretkezünk...

csak érdekelt, hogy ki oldotta meg

2012. máj. 15. 20:21
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Második vagyok. Szerintem nyugodtan aludjatok együtt, senki nem fog megszólni titeket, főleg mert hogy már van egy kislányotok. :)

Az esküvőre pedig külön mentek, igen, ha nem szeretnéd hogy meglásson a menyasszonyi ruhádban.

2012. máj. 15. 20:24
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Én anyukámnál öltöztem, bár a fotózás így is előtte volt, úgyhogy a ceremónia előtt látott már :)

Egyébként természetesen ugyanúgy együtt aludtunk előző este, reggel pedig mentem a dolgomra :)

2012. máj. 15. 20:24
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Ezt úgy szokás, hogy mindketten a szülőknél alszanak, onnan lesz a kikérés, így nem látják egymást. Szerintem sem érdemes ilyenekkel foglalkozni, de ha ti szeretnétek akkor külön alszotok akkor este.
2012. máj. 15. 20:25
 9/18 A kérdező kommentje:
hát igazából nem szeretnénk, mert nem is nagyon tudnánk megoldani a kicsi miatt. de végül is ez is csak olyan babona mint a többi: csak akkor jön be ha hiszel benne:)
2012. máj. 15. 20:31
 10/18 anonim ***** válasza:
95%

mi nem tartottuk be,de mi már a ruhát is együtt vettük...

am. nálunk vicces lett vna a mki a szőlőknél...250km-re laknak egymástól:)

2012. máj. 15. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!