Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Én külföldön élek jelenleg, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódott személy kérdése:

Én külföldön élek jelenleg, a párom Budapesten, évek óta együttvagyunk, és 2hét múlva szombaton szeretnénk megtartani a polgári esküvőt Szerintetek kivitelezhető?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A szabad időponton nem kell sokat agyalni. Oda mész, ahol van szabad időpont. Nővéremék Zuglóban laknak, de ott minden be volt telve akkor, mikor menni akartak. Így addig telefonálgattak, míg Szentendrén kötöttek ki.
2012. máj. 16. 14:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Tegnap sikerült a páromnak leszerveznie az időpontot,25.e péntekre! :) Szerencsére én nem kellettem hozzá, mert az irataimat faxon átküldtük,és nagyon rendes volt a nő! :))
2012. máj. 17. 01:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Gratulálok,bár meglepett,hogy neked nem kellett személyesen ott lenned.Mint írtam én is külföldön vagyok,és nekünk nem engedték,hogy csak egyikünk jelenjen meg időpont egyeztetésre.Ragaszkodtak ahhoz,hogy mindkettőnknek személyesen ott kell lenni.Mi még a Angliai magyar konzulátusra is elmentünk,hogy ott aláírom a papírokat,és küldjék el.Ezt sem fogadták el..

Akkor csak mi voltunk pechesek,??

2012. máj. 17. 01:43
 14/14 A kérdező kommentje:

Sajnálom,hogy nektek nem engedték így elintézni, nagyon rendes volt a hölgy, párommal egyből sikerült a dátumot kitűzniük! :)

Annyit kértek az irataim másolatát faxon küldjük át, mondta párom,hogy nincs meg az anyakönyvi kivonatom, és meglepetésünkre mondták,hogy majd ők kikérik, hiszen én az esküvő előtti este érkezek Magyarországra!

2012. máj. 17. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!