Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kivitelezhető az esküvő ha 2010 01-02 környéken szeretnék szülni de az esküvőm dátumát is meg álmodtam 2010. 05.22 re?
Akkor leszünk 5 évesek ( 21.-én ) a névnapom meg 24.
Véleményetek? Ja és ne mondjátok hogy vagy szüljek vagy esküvő... A kettőt együtt hogyan lehet kivitelezni?
Ha anyagi gondotok nincs, es lesz segitseged a babaval, akkor szerintem kivitelezheto.
De ez egyenlore megcsak alom, ugye? Es ha evekig nem is leszel terhes?? Miert gondolkozol ilyeneken, mar megbocsass?
Igen,ha az anyagiak megvannak rá,akkor kivitelezhető.Szerintem,ha január körül tervezed a szülést,akkor már előtte szervezzétek le az esküvőt,mert amikor ott lesz a kicsi,neked biztosan nem sok időd lesz ezekkel foglalkozni.
Ha tényleg minden úgy alakul ahogyan szeretnéd,akkor a babód 4 hónapos lesz az esküvődkor,ha találsz egy megbízható embert,akkor a kicsit majd nyugodtan rábízhatod.
Szép álom,kívánom,hogy váljon valóra!Sok boldogságot!
Szia!
Szerintem több szempontból is kemény dió.
Anyagilag egyik sem két fillér.
Mi kb. 8 hónapon keresztül szerveztük az esküvőnket, tele idegeskedéssel, rohangálással, főleg az utolsó előtti hónapban (akkor vittük ki a meghívókat). Persze ezt részben ki lehet kerülni, ha a pár megbízik egy esküvőszervezőt, de mi azt nem akartuk.
Aztán ott van a terhesség: maximum az esélyt tudjátok növelni, hogy mikor szülessen meg a baba, csak arról nem szabad elfeledkezni, hogy a babák (extrém esetek kivételével) a 37-41. hét között szoktak megszületni. Ez akárhogy is vesszük 4 hét.
Szülés után hosszú hetekig örültem, hogy lyuk van a hátsómon, pedig nekem itt volt a férjem és a nagymamák is jöttek felváltva. Összetehetem a két kezem, hogy semmi extra probléma nem volt: jó fej volt a gyerek (most is az), bőven volt tejem. Csak így tudtuk megoldani, hogy 3 hónapos korában elmentünk együtt egy lagzira (vittük a nagyszülőket, hogy én is tudjak egy kicsit kikapcsolódni). Alig bírtam ki az estét, hajnali 2-3 körül kidőltem. Egy menyasszonynak pedig vannak a lagzin kötelezettségei.
Persze nem megoldhatatlan, az esküvőszervezésbe és a gyerek első heteibe is be tudnak segíteni a rokonok. Csak kérdés, hogy megéri-e ha az esküvőszervezés miatti idegbe elmegy a tejed. Vagy ha nem lesz olyan jó fej a gyerek és végigordítja az egész napot, ezzel kőkeményen rányomja a bélyeget egy olyan napra, ami az életed legjobb napjai 10-es listáján előkelő helyet foglal el.
Sziasztok!
Igazatok van :) de mindkettő nagyon fontos a gyerek sokkal fontosabb mint hogy férjhez menjek. :)
Nem szeretnék nagy lagzit csak egy szűk családi körben egy ebédet. Így azért kivitelezhetőbb?
Szia megint!
Nem tudom, hogy miért gondoltam, hogy nagylagzis sokfős esküvőt szeretnél :)
A szűk családi körben elköltött ebéd/vacsora abszolút kivitelezhető!
Nyugodtan vágjatok bele! Sok boldogságot!
25 leszek márciusban :)
ne nevessetek ki de 10 évesen írtam egy levelet amiben megálmodtam a jövőmet... Azóta készülők az ANYASÁGRA! Abban azt álmodtam hogy mire 25 leszek férjnél vagy komoly kapcsolatban élek. Babakocsit tologatok vagy terhes leszek. Márciusban töltöm a 25-öt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!