Tanár-diák kapcsolat kivitelezhető hosszabbtávon?
Sok boldogságot!
De izgi! (majd még mesélsz? ki kezdte az emailezést, hogy indult a dolog????)
Ha az órákat leadod, vagy átjelentkezel egy másik tanárhoz, ha nem veszed fel az óráit, és ha kínosan figyeltek arra, hogy ne ő vizsgáztasson, szerintem semmi bajotok nem lehet belőle! Bár elvégre ezt neki kicsit jobban kellene tudnia, hogy ott az egyetemen ilyen esetben mi az etikett... kell-e valahová bejelentenie vagy valami hasonló...
Nálunk a fősulin a német tanárom (fiatal) szemet vetett egy másik fősulis lányra :) Szépek együtt (iwiw-en láttam). Amíg a csaj járt fősulira kínosan figyeltek az ilyenekre, és alaposan megszervezték a talikat (mi sem tudtunk róla). Aztán a csajszika lediplomázott, és borították a "bilit"! :)
kivitelezhetö. Mondjuk nekem középsuliban volt, én 18 voltam, ö 37. Megoldottuk, és teljesen más miatt mentünk szét végül, már nem is abba a suliba jártam akkor, estire mentem. Legyetek nagyon óvatosak! Nekünk is vigyázni kellett, bár abban állapodtunk meg, hogy suliban nem nagyon találkozunk, de sulin kívül is bárki megláthatott volna. Erre figyeljetek, a pletyka gyorsan terjed!:(
22/L
miért kéne ezt ilyen kínosan titkolni?
mind a ketten felnőtt emberek, akár a rektorral is járhatna a kedves kérdező, ahhoz sincsen semmi köze senkinek.
ilyenért senkit nem rúghatnak ki, hiszen az embernek joga van a szabad párválasztáshoz. persze, bizonyos munkahelyeken van összeférhetetlenség, de egy egyetemen ilyen nem létezik.
nálunk volt egy pár. tanársegéd és végzős csajszi. tök normálisan meg tudtak oldani mindent, volt, h a kislány nála vizsgázott. egészen addig, míg nem szakítottak. utána hetekig attól volt hangos a suli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!