Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyemben, tényleg ennyire nem lehet megérteni a másikat?
nekünk jövő nyáron lesz külföldön azesküvőnk! nekünk eszünkbe se jutott,hogy pénzt kérjünk! föleg nem úgy,hogy a családom és a barátaim utaznak ki az esküvönkre!
mi úgy gondoltuk,hogy a szállásukat mi fizetjük ki a hétvégére,amikor is lesz a lagzi,azon felül ha szeretnének nyaralni is,igy kitöltve az egy hetet vagy amennyit szeretnének,akkor azt már saját maguknak kell fizetni!
igy mindenki eldöntheti,hogy nyaralással egybe kötött buli lesz vagy csak buli!
és eszünkbe se jutni még ezen felül pénzt kérni!így is nagyon boldog leszek ,ha az esküvönkre el tud jönni minden olyan magyar rokon és barát,akire én számitok!!!!
Bocsi, nem egészen a kérdésre válaszolok, de felmerült egy újabb a kommentekben:
Az ifjú párnak kell állnia az érkezők útiköltségét?! Én kelet-magyarországi vagyok, és erről még életemben nem hallottam. Pedig nekünk is fognak jönni a lagzira (szeptemberben lesz) 2-300 km-ről rokonok (igaz, nem sok, de kb 10 fő), meg van egy rokonom, aki Londonban él, ha tud, ő is jön férjestől, 2 gyerkőcöstől... Nekünk kellene állni az útiköltséget? Nekem ez tök új o_O
Hogy a feltett kérdésre is válaszoljak: szerintem is görény dolog a tesódtól már az is, hogy megmondja, mennyit adj neki, az meg pláne pofátlanság, hogy abban a borítékban kérik, amin nevek is vannak. Valahogy meg kellene értetni vele, hogy ez baromira unszimpatikus - és biztos nem csak neked, az összes vendégnek is.
14-es: én írtam, hogy nem tudjuk kifizetni az úti költséget és a szállást.
Senki nem várná el tőlünk, tudom, hogy nem szokás :-) Csak tudva, hogy mennyi a benzin/vonat, nem várom el sem a nyugdíjas nagymamámtól, sem a 3 gyerekes unokatesómtól, hogy ezen felül még vegyen ajándékot vagy adjon borítékot.
mi az,hogy kell?!?!?! ilyen a világon nincs! tesóméknak 10ezret tudtunk adni,mert nekünk is utazni kellett, de azt is majdnem a "torkomra nyomta",mikor a kezébe adtam a borítékot : "Mi a francnak adod? Mondtuk,hogy nekünk csak az kell,hogy gyertek, semmi több!!!"
Nekem hétvégén lesz az esküvőm, és mindenki aki kérdezte mit adjon,azt mondtuk nem kell semmi, csak jöjjenek el. Persze mindenki kijelentette,hogy hát pénzt azért adnak majd valamennyit, ha tetszik ha nem. Igazából nem várunk el senkitől semmit,adnak ha karnak. És akarnak. Cirkuszolni meg nem fogok,ha valakitől nem kapunk semmit. Fő,hogy jönnek és osztoznak az örömünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!