Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennél a helyemben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben, tényleg ennyire nem lehet megérteni a másikat?

Figyelt kérdés
Esküvőre vagyunk hivatalosak júliusban. A húgom lagzijába. Két külön országban élünk, külföldön lesz a lagzi is. A húgom kijelentette, hogy pénzt kérnek ajándékba, ezzel nem is lenne gond, hanem azt mondta, hogy arrafelé az a szokás, hogy mindenki abba a borítékba adja a pénzt amibe kapta a meghívót, tehát mindenki tudja ki adta az összeget. És mivel testvérek vagyunk min.100ezret KELL adnunk. Plusz az odautat is én fizessem, ami plusz 30 000 ft. Nekem ennyi pénzem nincs. Mondtam is, hogy akkor én el sem megyek. Erre én lettem a sóher, meg aki nem örül a testvére boldogságának.
2012. máj. 15. 12:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
mondd hogy fizesse az utadat. akkor majd kiderul ki a soher...amugy meg ha a tesveri szeretet arrol szol hogy mennyit "kell" adni ,akkor az mar reg rossz.
2012. máj. 15. 12:50
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Megmondanám neki, hogy én örülök a boldogságának, és tényleg szívesen megyek, de NINCS ennyi pénzem. Különben is, mi az, hogy "kell"? Ha valaki ezt nem érti meg, akkor azzal sajnos nem lehet mit csinálni, ez esetben megkérdezném, így menjek-e, vagy sem?
2012. máj. 15. 12:53
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az öcsém angliából jött haza az esküvőmre, és nem adott semmit nászajándékba. Eszemben sincs felróni, azért ment ki, hogy pénzt gyűjtsön, nem is lett volna arcom elfogadni. Örültem, hogy itthon volt velünk egy kicsit, előtte egy éve nem láttam már.
2012. máj. 15. 12:54
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
tegyél a borítékba maláriaszúnyogot
2012. máj. 15. 12:54
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
miért kell ennyit adnotok? szerintem a fele is elég.
2012. máj. 15. 12:57
 6/21 anonim ***** válasza:
96%

Ez nagyon gáz.....

Nekünk is nyáron lesz az esküvő. Az én családom az ország egyik végében, páromé a másikban, az esküvő Pesten.

Mi megmondtuk, hogy nem kérünk ajándékot, mert nem tudjuk mindenkinek kifizetni az utazást és a szállást, ezt maguknak kell állniuk.

2012. máj. 15. 12:59
 7/21 anonim ***** válasza:
78%

Búcsút mondanék a jó testvéri viszonynak.

Egy jó testvér bármennyi pénzt megér, de csak akkor, ha nem sóvárog utána. Undorító, amit művel, a rokonait meg az ember nem válogathatja meg, DE ha így viselkedik, lehet, nem lenne többé igényem a társaságára.

2012. máj. 15. 13:01
 8/21 A kérdező kommentje:
Azért kell ennyit adni, mert egy testvér minimum ennyit ad (szerintük). Én elmondtam neki, hogy ennyire ne is számítson, mert ha belegebedek sem tudom ezt az összeget összespórolni. A nyáron költözünk, arra kell most nekünk minden pénzt megfogni, mivel nem veszünk fel hitelt. Lehet ebből gondolta, hogy nekem mennyi pénzem van, pedig nem.
2012. máj. 15. 13:01
 9/21 anonim ***** válasza:
96%
Drágám, ha a tesódat szereted, és ő is téged, akkor ott leszel, és annyit adsz, amennyit tudsz! Ha nem szeret ő téged, miért is mennél el egyátalán?
2012. máj. 15. 13:10
 10/21 anonim ***** válasza:
96%
hát az szép. nekem is aug-ban lesz az eskuvôm, tesomnak anno adtam 100.000 ft-ot, mert akkor megtehettem (otthon laktam, stb). azota saját családom van, neki is 2 picúrkája, meg lakáshitele, messze nem várok vissza ennyit, sôt max az ôtôdét. nem a pénzért hívom ôket, milyen már ez...
2012. máj. 15. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!