Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imergency kérdése:
Milyen kreatív, vicces nászajándék ötleteitek vannak?
Figyelt kérdés
Nem feltétlenül a pénz átadására gondolok (csokor, tégla stb.) és a teásdobozt is ismerem. Egyéb?#kreatív #vicces nászajándék
2012. máj. 12. 21:52
2/15 anonim válasza:
guminő és vibrátor a nemszólokhozzád estékre.
4/15 A kérdező kommentje:
1/3-as köszi, tetszik de várom még az ötleteket!
2012. máj. 12. 22:15
5/15 anonim válasza:
Én nem adnék ilyesmit.Inkább kérdezzétek meg,mit szeretnének,sőt,együtt vegyétek meg.Gondolom,nem villanytűzhelyt fognak mondani,de ,ha igen,akkor abba is inkább adjatok pénzt,mégha nem sok,akkor is hasznosabb,mint egy haszontalan ajándék.Az pedig,hogy eszükbe juss, arra elég egy szép üdvözlőlap is.(azt is elteszik a szekrény mélyére)
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi 5/5-ös, csak mi is a 3/5-ös által ajánlott "dobozt" kaptuk tőlük és pénzt nem , ami nem gond, de most szeretnék én is valami ötleteset adni nekik:-)
2012. máj. 12. 22:26
7/15 anonim válasza:
óó, az a doboz nagyon vicces, én nagyon örülnék neki :D
Kár, hogy te Kérdező ugyanazt kaptad tőlük..
9/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!