Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kreatív olvasók tudtok "rajzolni"? (tetoválás)
Figyelt kérdés
Esküvőnk lesz a nyáron ,és a dátumot szeretném római számokkal magamra tetováltatni. De nem csak simán a számokat szeretném ,hanem valahogy SZÉPEN megrajzolva. Akiknek van kreativitásuk, és szívesen küldenének mintákat hogy nézne ki jól és hogy hová ajánlanák azoktól várom a kommenteket és a mintákat.előre is köszönöm :)
a dátum: 2012.06.23.
2012. ápr. 27. 21:02
1/14 anonim válasza:
szia!
ezt a tetováló megrajzolja neked.
2/14 A kérdező kommentje:
igen tudom, hogy rajzol ő is ,de csak valamiféle egyedi ötleteket szeretnék, hogy kinek milyen megoldások jutnak eszébe. :)
2012. ápr. 27. 21:07
3/14 anonim válasza:
Alá meg majd megy a válás dátuma? XD Őszintén, ilyet nem varratnék magamra, de a tetováló meg pont erre van, hogy megrajzolja neked.
4/14 A kérdező kommentje:
a gyermekünk dátumát is szeretnénk, de az még titok övezi... :) én bevállalom. az a 10 év azért 10 év :)
2012. ápr. 27. 21:11
5/14 anonim válasza:
Én nagyon szépen rajzolok,kreatív is vagyok,de amit te kérsz azt bármelyik tetováló művész megrajzolja neked.Ha valakik,akkor ők igencsak kreatívak.
6/14 anonim válasza:
7/14 A kérdező kommentje:
#6 : nagyon köszi sokféleképpen rákerestem, de így nem . Sok jópofa van ,köszönöm mégegyszer. :)
2012. ápr. 27. 21:47
8/14 anonim válasza:
Hát, az én tesóm grafikus, és szerintem csak úgy valaki, aki nem ismer, nem fogja neked megrajzolni jófejségből.
Ha tényleg szépet akarsz, próbálj meg szakembert. És a minőségnek ára is van, szerintem ilyet csak ismerőstől illik ingyen kérni. (Attól sem nagyon.)
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
nézz körül betűtípusos oldalakon, hátha találsz valami szép betűtípust, és azzal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!