Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetoválás a vállon? Milyen ruha takarhatná ami csinos is?
első kettő: értem én h meleg van és mindenki behülyül de azért köszi :)
harmadik: nem rossz ötlet, de gondoltam hátha tud/talált vki olyan Menyasszonyi ruhát ami megfelelne nekem! köszi azért
azt nem mondtad hogy menyasszonyi kéne...
amúgy szerintem nem baj ha látszik, és nincs takarásban :)
Esetleg ilyesmi?
Nem a szoknya fazonját kell nézni, hanem a hátulját. Ha a válladon van a tetkó, akkor egy ilyesmivel talán el lehet takarni.
Valószínű, ha esküvő kategóriában van, akkor menyasszonyira gondolt :)
Szerintem valami ilyesmi jó lenne, még nem is melegít annyira nyáron:
Ilyesmi csipke vállrész ugrott be rögtön, persze ezen azért átlátszik, de mégse "virít" annyira. Elvonja a figyelmet. :) De szerintem én nem nagyon takarnám el, engem nem zavarna ha látnám rajtad. :)
Szia én azt gondolom, hogy ha már tetováltattál, akkor az is te vagy, tükrözi a személyiséged. Miért kéne, hogy eltakarja a menyasszonyi ruha?
Barátnőmnek is a vállán van, én nem takarta el. Nem volt csúnya. Hisz a menyasszony is ő meg a tetkó is ő...
azt hittem egyértelmű ha az esküvő kategóriában van, de mások pontosabb leszek!
Utolsó: a pánt fazon nem rossz, bár... na szóval nem az én stílusom, de ötletnek jó! Köszönöm!
Az alapozó nem megoldás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!